işinin arasında fiyatları paylaştığınız için teşekkürler ... valla fiyatlar uçmuş insanlar uçmuş offf gelin olmak ne zormuş ...
Akalın için de tanıdık çok önemli diye düşünüyorum... torpil çok önemli tabi ne yazıkki sahibini falan tanıyorsa indirebilir tabi o fiyata...
herkese kolay gelsin
topiği actığıma gore tuttutugum yerı de paylasayım...
harikalar dıyarında tuttuk, yemeklı olacak kısı bası 21 tl ama bız baya azkısıyız 250 falan herkes uzakda o yuzden uygun fıyata geldı... daha kalabalık ıcınde aynı fıyata yemeksız olabılıyor...
yemek+ıcecek+pasta+meyve vs...
Palyaco var cocuklar ıcın, slayt gosterısı, orkestra fotograf falan dahıl.... cok mukemmel degıl ama ız orta hallı duusnyoruk oyle de bulduk cok sukur...
salon bakmadan once nasıl bı yer ısteıgınızden once maksımum fıyatı ve normal fıyatı belırleyın...eger salon cok agım sahım degılse normal dıye blırledıgınız fıyata uygunsa olabılır yada salonu cok begendınız maksımum lımıtınızdeyse yıne tutun ama degıp degmeme meselesı...
selam kızlar..bizde uzun mekan arayışlarımızdan sonra Gölbaşı Pembe Köşk düğün salonunun terasını tuttuk...300 kişilik yarı açık yarı kapalı bir teras...masa süslemelerinden tututnda gelin damadın hostesine kadar her şey içinde, yemekli, sınırsız içecek, orkestra,foto video, volkan konfeti vs vs kişi başı 30 tl..biz mekanı çok beğendik ve içimize sinerek tuttuk...şimdi 9 temmuzu düğünümüzü bekliyoruz :) ve dua ediyruz inşallah o gün yağmur yağmaz diye...hepinize kolay gelsin,umarım sizde gönlünüze göre bir yer bulur ve en mutlu gününüzü içinize sinen bir yerde kutlarsınız...
slm kızlar ben tuba nisan mayıs gibi düğün düşünüoruz.bir tanıdık aracılığıyla yeni çiftlik restaurant'ı bulduk.acaba bu mekan ahkkında fikri olan kimse varmı? düğün orkestra servis... bide sizin aldığınız fiyatlar varsa paylaşırsanız çook sevinirim
mrb arkadaşlar temmuzda bizim de düğünümüz olacak meteorolojinin sosyal tesisleriyle anlaştık gibi 650 kişi yemekli ver herşey dahil 12bin..altınparkta rıhtım düğün bahçesi var orası da kişi başı 25 lira dedi internette sitesi var bakın isterseniz. birde keçiörendeki ceft cafeyle konuştuk ama orayı beğenmedim ben.
bz altınprktaki rıhtım dgun bahçesni tuttuk çok içime sndi zaten az kişiyiz .. evmde 2 sokak aşagısında . bide altınpark civarı kına yapılabilcek bi cafe tarzı bi yer bulsam tamamdır
Selam Bayanlar, ekimde düğünüm olacak. Küçük bir kokteyl tarzında istiyoruz. Nikah daha önce yapıldığı için yalnızca küçük bir davet olacak inşAllah.. Fiyatı çok fazla olmayan, sade cici bir yer önerebilceğiniz bir yer var mı???
bz altınprktaki rıhtım dgun bahçesni tuttuk çok içime sndi zaten az kişiyiz .. evmde 2 sokak aşagısında . bide altınpark civarı kına yapılabilcek bi cafe tarzı bi yer bulsam tamamdır
1-2 hafta içerisinde bizde düğün mekanımızı netleştireceğiz ve düşündüğümüz yer sizinkiyle aynı lütfen acil cvp verirmisiniz? nasıldı organizasyon ve eğlence?