Lütfen düğün mekanı ve fiyatları hakkında bılgı paylasmak ıcın kullanalım topiği...
mrb arkadaşlar temmuzda bizim de düğünümüz olacak meteorolojinin sosyal tesisleriyle anlaştık gibi 650 kişi yemekli ver herşey dahil 12bin..altınparkta rıhtım düğün bahçesi var orası da kişi başı 25 lira dedi internette sitesi var bakın isterseniz. birde keçiörendeki ceft cafeyle konuştuk ama orayı beğenmedim ben.
canım öncelikle hayırlı olsun. ben ankara'da 3 yakın arkadaşımın düğününe gittim, 3ününki de AKAYda idi. Akayın 2 şubesi var-benim gördüğüm- biri Bahçelide, biri Gölbaşı'nda. Gölbaşında olanlar baya bi kalabalık ve lükstü. 450 kişi yemekli düğün, balayı evi veriyorlar bir gecelik, süsleme fln herşey dahil 14milyardı, Bahçelideki ise 300kişi herşey dahil-balayı evi yok ama- ve sınırsız içkili 8milyara anlaşmıştı arkadaşlarım. Ben de şimdilerde düğün hazırlığı yaptığm için sormuştum hepsine tek tek. Ama pastası, organizasyon hizmeti ve müzikleri harika oluyor-en az 3 faklı şarkıcı farklı tarzda şarkı söylüyo sırayla. ilk girişte yabancı parçalar söyleyen kadın varken en sonra halayla türküyle coşturan birileri geliyor. Palyaço hizmeti var kii bu çocukların ayak altından çekilmesi için süper bişi:))
Kesinlikle bütçem uygun dersen araştır derim.
Ve düğün boyunca yanında sana ne yapman gerektiğini söyleyen bi kadın oluyo. çiçeği kaç kere salladıktan sonra atcağını bile işaret edio, süper hiç elin ayağına dolaşmıyor yani..:) Benm en büyük korkum o çünkü..:)) Vee gerçekten düğün gibi düğün oluyor. Eğer ek bişeyler sormak istersen arkadaşlarıma iletirim kesinlikle.
Akalın 200 kişi için 15 bin TL dedi......Ankara palas kişi başı 65 ve yeni yılda 10 TL zam gelecekmiş... Crown plaza 6o TL ... vişnelik 40 TL ... Alkın otel 38 TL ... ama tabiki süslemeler ve diğer ayrıntılar bi kısmında dahil değil... eymir kenarı kişi başı 35 TL....
yani özetle çok çok yorucu bu işler nisan da düğünüm var karar vermek çok zor...
DSİ LOKALİ için bilgisi olan var mı arkadaşalr ? DSİ de düğüne giden var mı ?
sizin de arastırdığınız başka mekan varsa paylaşır mısınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?