• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada düğün yapanlar

bsrcnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
72
1
86
Ankara
Arkadaşlar bu topik çok yaralı olbilir. Lütfen Ankarada düğün yapanlar yadamekanı tutanlar varsa hangi salonda ve kaça tutuklarını cok kısa olarak da yorumlarını yazarsa herkes faydalanır.
Bınlerce ınsan dugun salonu bakıyor fakat hıc bır fıkrı yok, gerçekten hayırlı biriş yapacaksınız :D . Rica ediyorum 1 satır olsun herkes bır seyler yazsın. Şimdiden çok teşekkürler

kızlar dışarıdan bakan bir insan olarak diyebilirimki ankarada düğünler çok kötü oluyor, ikram kötü, müzik kötü, ... tabi çok güzel mekanlar ve düğünlerde vardır fakat bana hiç denk gelmedi. normalde düğünlere bayılan bir insan olarak ankarada düğüne gitmek bana işkence gibi

Antares alışveriş mekezinde açılmış, gidenler çok beğendiklerini söylediler. Fiyat konusunda bir bilgim yok canım, biliyorsun, yemekli felan olunca fiyat artıyor. Benim olursa, bir oraya bakmayı düşünüyorum. Sana fiyat konusunda yardımcı olamayacağım ama mekan olarak bi buraya bak derim.

canım öncelikle hayırlı olsun. ben ankara'da 3 yakın arkadaşımın düğününe gittim, 3ününki de AKAYda idi. Akayın 2 şubesi var-benim gördüğüm- biri Bahçelide, biri Gölbaşı'nda. Gölbaşında olanlar baya bi kalabalık ve lükstü. 450 kişi yemekli düğün, balayı evi veriyorlar bir gecelik, süsleme fln herşey dahil 14milyardı, Bahçelideki ise 300kişi herşey dahil-balayı evi yok ama- ve sınırsız içkili 8milyara anlaşmıştı arkadaşlarım. Ben de şimdilerde düğün hazırlığı yaptığm için sormuştum hepsine tek tek. Ama pastası, organizasyon hizmeti ve müzikleri harika oluyor-en az 3 faklı şarkıcı farklı tarzda şarkı söylüyo sırayla. ilk girişte yabancı parçalar söyleyen kadın varken en sonra halayla türküyle coşturan birileri geliyor. Palyaço hizmeti var kii bu çocukların ayak altından çekilmesi için süper bişi:))

Kesinlikle bütçem uygun dersen araştır derim.
Ve düğün boyunca yanında sana ne yapman gerektiğini söyleyen bi kadın oluyo. çiçeği kaç kere salladıktan sonra atcağını bile işaret edio, süper hiç elin ayağına dolaşmıyor yani..:) Benm en büyük korkum o çünkü..:)) Vee gerçekten düğün gibi düğün oluyor. Eğer ek bişeyler sormak istersen arkadaşlarıma iletirim kesinlikle.

Bahsettiğin yer akalın sanırım. Baya araştırdım ben de akay diye hiç duymadım.

Evet canım arkadaşın bahsettiği yer Akalın... Bende Ankaralıyım ve gecen temmuzda evlendim.. Benim dugunum rixos otelde oldu ve tek kelimeyle sahaneydi... 500 kişi geldi yaklaşık ve organizasyondu suslemeydi orkestra yemek falan hepsi dahil 45bini buldu..
Aslında biraz butce verebilirsen sana yardımcı olmak belki daha kolay olabilir canım...

Aslında benım butcem 5 bın falan , ama sadece benım butcem onemlı degıl herkes nerde kaca dugun salonu varsa bılıyorsa yazsın herkes faydalansın topıkten.
Cok sagolun ben akalın bahcelıyı 17 bın dıye dumuysum eger 8 bın se ıyımıs gerkceten dusunebılır. palyasaca ve yardımcı kadın olması super...

Bahçelideki Akalın 8,5 tu, Gölbaşı biraz daha kalabalık gruplar için açılıyormuş, ama pazarlık yapma şansınız da var-bazı şeyleri almayabiliyorsunuz, mesela volkan gösterisi vs.- bu arada onların kendi dansçıları da var, siz takıya yada hoşgeldine çıktığınızda onlar sahneyi boş bırakmıyor. gerçekten çok profesyonel çalışıyorlar.

Benim arkadaşım o yardımcı kadın olayında"nişanımda bana gelip gelip şu ne zaman olcak bu ne zaman olcak diyenlerden bıkmıştım, bu süper olcak hiç bişeye karışmicam" demişti:)) hakikaten de öyle oldu. İlk danslarını çalıştıran hocaları onlar salona girerken önden gidip 'gelin-durun' işaretleriyle kaç adımda bir duracağını ne tarafı selamlayacağını hepsini ayarlamıştı..

Ankarada olsam kesin orda yapardım, biraz pahalı belki ama hizmet in tam karşılığı..

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar temmuzda bizim de düğünümüz olacak meteorolojinin sosyal tesisleriyle anlaştık gibi 650 kişi yemekli ver herşey dahil 12bin..altınparkta rıhtım düğün bahçesi var orası da kişi başı 25 lira dedi internette sitesi var bakın isterseniz. birde keçiörendeki ceft cafeyle konuştuk ama orayı beğenmedim ben.

mrb arkadaşlar temmuzda bizim de düğünümüz olacak meteorolojinin sosyal tesisleriyle anlaştık gibi 650 kişi yemekli ver herşey dahil 12bin..altınparkta rıhtım düğün bahçesi var orası da kişi başı 25 lira dedi internette sitesi var bakın isterseniz. birde keçiörendeki ceft cafeyle konuştuk ama orayı beğenmedim ben.

Aysun merhaba benimde temmuzda ankarada düğünüm olacak.bizde altınparktaki rıhtımla gidip görüştük fakat rıhtımın çayyolundaki düğün bahçesinin videosunu izlettiler bize.orayı beğenmiştik ama orasıda çok uzak dağ başında bir yermiş..şimdi ordan da vazgeçicez sanırım. bu senin söylediğin meteorolıjinin sosyal tesisleri nerde ve açık hava düğünü mü acaba?

Akalın 200 kişi için 15 bin TL dedi......Ankara palas kişi başı 65 ve yeni yılda 10 TL zam gelecekmiş... Crown plaza 6o TL ... vişnelik 40 TL ... Alkın otel 38 TL ... ama tabiki süslemeler ve diğer ayrıntılar bi kısmında dahil değil... eymir kenarı kişi başı 35 TL....
yani özetle çok çok yorucu bu işler nisan da düğünüm var karar vermek çok zor...:14:

DSİ LOKALİ için bilgisi olan var mı arkadaşalr ? DSİ de düğüne giden var mı ?

canım öncelikle hayırlı olsun. ben ankara'da 3 yakın arkadaşımın düğününe gittim, 3ününki de AKAYda idi. Akayın 2 şubesi var-benim gördüğüm- biri Bahçelide, biri Gölbaşı'nda. Gölbaşında olanlar baya bi kalabalık ve lükstü. 450 kişi yemekli düğün, balayı evi veriyorlar bir gecelik, süsleme fln herşey dahil 14milyardı, Bahçelideki ise 300kişi herşey dahil-balayı evi yok ama- ve sınırsız içkili 8milyara anlaşmıştı arkadaşlarım. Ben de şimdilerde düğün hazırlığı yaptığm için sormuştum hepsine tek tek. Ama pastası, organizasyon hizmeti ve müzikleri harika oluyor-en az 3 faklı şarkıcı farklı tarzda şarkı söylüyo sırayla. ilk girişte yabancı parçalar söyleyen kadın varken en sonra halayla türküyle coşturan birileri geliyor. Palyaço hizmeti var kii bu çocukların ayak altından çekilmesi için süper bişi:))

Kesinlikle bütçem uygun dersen araştır derim.
Ve düğün boyunca yanında sana ne yapman gerektiğini söyleyen bi kadın oluyo. çiçeği kaç kere salladıktan sonra atcağını bile işaret edio, süper hiç elin ayağına dolaşmıyor yani..:) Benm en büyük korkum o çünkü..:)) Vee gerçekten düğün gibi düğün oluyor. Eğer ek bişeyler sormak istersen arkadaşlarıma iletirim kesinlikle.

Canım senin arkadaşının düğünü ne zaman olmuştu? Sen 450 kişi için 14bin demişsin aşağıda başka bi arkadaş 200 kişi için 12bin demiş..:44: Kafam karıştı ya..

Akalın 200 kişi için 15 bin TL dedi......Ankara palas kişi başı 65 ve yeni yılda 10 TL zam gelecekmiş... Crown plaza 6o TL ... vişnelik 40 TL ... Alkın otel 38 TL ... ama tabiki süslemeler ve diğer ayrıntılar bi kısmında dahil değil... eymir kenarı kişi başı 35 TL....
yani özetle çok çok yorucu bu işler nisan da düğünüm var karar vermek çok zor...:14:

DSİ LOKALİ için bilgisi olan var mı arkadaşalr ? DSİ de düğüne giden var mı ?

Canım sen akalından yeni mi aldın fiyatı acaba? Bide yemekli mi senin sorduğun kokteyl mi nasıl acaba?

Akalın dan 1 hafta önce fiyat aldım yemekli düğün en ucuz menü içkisiz 200 kişi 15 bin TL.... bence gospodina düğün sahibi olmadığı için fiyatı yanlış anlamış Akalın o fiyata 450 kişi imkansız ... balayı evi için ayrı para istediler .... 800 TL

sizin de arastırdığınız başka mekan varsa paylaşır mısınız ???

***İncek garden: açık büfe 1:78TL+KDV - açık büfe 2:68TL+KDV - kokteyl menü:56TL+KDV - kokteyl menü 2:54TL+KDV - nikah banket menü:65TL+KDV - nikah banket menü 2:73TL+KDV
Menülere sınırsız yerli içki, süsleme, pasta, fotoğraf çekimi, kamera çekimi dahil. Bu fiyatı 300 kişi için istemiştim onu da belirtmişler, tahminen kişi sayısına göre fiyatları değişiyor tam emin değilim.
***Altın Köşk: menü1:38+KDV(alkolsüz),46+KDV(alkollü) - menü2:40+KDV(alkolsüz),48+KDV(alkollü) - menü3:46+KDV(alkolsüz),54+KDV(alkollü) - menü4:42+KDV(alkolsüz),50+KDV(alkollü) -
salon kirası olarak 4500TL+KDV demişler. tahminen süsleme vs bu salon kirassının içinde, çünkü ekstra bilgi vermemişler onla ilgili.
***Mydonose Plaza: kokteyl menü 1: 35 + kdv (limitsiz alkolsüz), 45 + kdv (limitsiz alkollü) - kokteyl menü 2: 40+kdv limitsiz alkolsüz, 50+kdv limitsiz alkollü - kokteyl menü 3: 45+kdv limitsiz alkolsüz, 55+kdv limitsiz alkollü - yemek 1: 47,50+kdv limitsiz alkolsüz, 57,50+kdv limitli alkollü, 65+kdv limitsiz alkolsüz - yemek 2: 52,50+kdv limitsiz alkolsüz, 62,50+kdv limitli alkollü, 70+kdv limitsiz alkolsüz - yemek 3: 57,50+kdv limitsiz alkolsüz, 67,50+kdv limitli alkollü, 75+kdv limitsiz alkolsüz - yemek 4: 62,50+kdv limitsiz alkolsüz, 72,50+kdv limitli alkollü, 80+kdv limitsiz alkolsüz
fiyata dahil olanlar: pasta, süsleme, sinevizyon.
fotoğraf ve kamera için paketler var. 100 fotoğraf + kamera 800 tl - 150 foto + kamera 950 tl - 200 foto + kamera 1150 tl
orkestra:1750 tl
Benim aldığım teklifler bu kadar ANkara için. Biraz göze karışık görünebilir ama kusura bakmayın işimin arasında yazdım :1: Gelin dayanışması :64: herkese şimdiden kolay gelsiiinnn!:32:

kızlar daha once akalının fiyatlarından bahsetmiştm ama 200 kişi için 15bin istedikleri mesajı görünce kendimden bi an emin olamadım ve arkadaşıma mesaj atıp fiyatını tekrar sordum.

cevabı aynen kopyalıyorum:
"Hadi kolay gelsin cnm sana :) bizim düğün 400 kişilikti ama fiyatını tam olarak hatırlayamıorum 14-14,5 gibi bişeydi çünkü kişi başı 39 tlden hesaplanmıştı ve gelin evini istememistik biz. Hadi sen dön de düğün hazırlıkları başlassıııın :)"

Daha önce bahsettiğim 8,5 olan düğün de akalın ın bahçelideki küçük balo salonundaydı ve içkiliydi. Belki sıkı pazarlık yapmak gerekiyordur bilemiyorum. Size yüksek rakamlar verirken neden bu iki arkadaşıma gayet uygun bir hesap çıkardılar anlamak zor:97:

Back