ben de mart ayı içinde düğün düşünüyorum.daha mekan bakmaya başlamadık.10 gün sonra fln başlıcaz.siz nerelere baktınız?
Batıkentte çok yüksek tavanlı, tamamen kolonsuz, gelinle damatın çok güzel merdivenlerden inerek salona giriş yaptığı bi salon var la mode balo&nikah salonu diye geçiyor, biz 400 kişilik kokteyl menü 9bin liraya anlaştık temmuz ayı için, gelin saç makyajı da dahil
nerelere baktığınızı yazarsanız bizlere de fikir olurmerhaba, teşekkürler bilginiz için öncelikle. Batıkente henüz bakmadık söylediğiniz mekana göz atacağım umarım güzel bir düğünle ayrılırsınız mekandan :) tekrar teşekkürler.. :)
batıkent la mode var kolonsuz. Düğün salonlarında ışıkları sizin istediğiniz gibi ayarlıyolar genelde zatenmerhaba kızlar bizde 500-600kişi civarı kokteyl tarzında yemeksiz bir yer arıyoruz bütçemiz 15000 kolonsuz diskotek ışığı gibi ışıkları olmayan bi yer olsa süper olacak
Merhabaa :)
2018 ağustos ayında düğünümüzü yapmayı düşünüyoruz. Ben havuz başında yemekli bir organizasyon düşünüyorum fakat şuan için bile çok yüksek fiyatlar vermekteler. Bildiğiniz yerler varsa yardımcı olur musunuz? Bütçemiz yemekli olacak şekilde en fazla 15.000-17.000 TL. Kişi sayısı 300-350 kişi arasında olacak semt olarak fark etmez.
Bir de sormuşken kapalı mekanları da araştırıyorum Etimesgut,Eryaman ve Sincan civarında bildiğiniz ferah kapalı mekanlar var mı yada üstü açılır şekilde de olabilir. kapalı mekanlar için en dikkat ettiğim şey kolonların olmaması yada çok dikkat çekici şekilde bulunmaması. Tabi birde bütçe var kapalı bir mekan için ne olur bilmiyorum hiç fiyat almadım ama havuz başı bütçemize göre biraz daha düşük olacak.
Şimdiden görüp de yazan kişilere teşekkürler.. :)