• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada düğün mekanı arıyorum

merhaba, hoş geldiniz :KK55:
wishes nasıl acaba? ne gibi hizmetleri varmış, nasıl bi anlaşma yaptınız bilgi verirseniz iyi olur :KK3:

Salonda kolon yok, en azından benim dikkat ettiğim en önemli şey buydu. Gayet ferah bir salon. 250 kişi için anlaştık, yemek ve kokteyl menüleri mevcut. 250 kişi yemek menüsü 12500 tl. 4+1 orkestra ve fotoğraf, video da dahil bu fiyata.

kızlar bizim düğünümüz keçiören milena da oldu
yemekler,hizmet, orkestra muhteşemdi..
Bugün forumda bulunduğum tavsiyelerin en güzeli :)
141.JPG

images

Merhaba bende forumda yeniyim 2015 te düğün düşünüyoruz fiyat konusunda bende bilgi alabilirmiyim milena için bilgisi olan varmı?

Sincan Harikalar Diyarında olacak düğümüm.. Kokteyl 10.000 liraa tuttuk.. İzmirde kır düğünü çok yaygın olduğu için fiyatlar çok uygun Ankara çok pahalı geldi. Ama içime çok sinen bir yer. İlgilenen olursa bakabilir

Selam kıslar kısmet olursa ankarada evlenip muradıma ericem :dance: Ama mekan konusunda kararsız kaldık. İnternetten bir kaç yer buldum ama nette olmayan kim bilir ne mekanlar vardır. Burdan tavsiyeleriniz, önerilerinizi paylaşalım mı ? Evlenicek yada evlenen çiftlerden düğün mekanı yardımı istiyorum. Herkes bildiği yeri söylese bi sürü alternatifimiz olur ne güsel kıslar a.s.

merhaba, düğün mekanı arayışı için bende foruma baktım değişik yerler varmıdır diye. bende iki mekan arasında kararsız kaldım bitanesi eryamanda bitanesi de çayyolunda , istersen buralara bi gözatabilirsin. www.akmanwedding.com www.akmanronesans.com kararsız kalmamın sebebi nişanlımın ulaşımı düşünmesi.

Sincan Harikalar Diyarında olacak düğümüm.. Kokteyl 10.000 liraa tuttuk.. İzmirde kır düğünü çok yaygın olduğu için fiyatlar çok uygun Ankara çok pahalı geldi. Ama içime çok sinen bir yer. İlgilenen olursa bakabilir
vet harikalar diyarına bende baktım çok güzel bir yer nikah salonuna baktık biz içinde birkaç salon var bende tavsiye ederim orayı

Merhaba bende forumda yeniyim 2015 te düğün düşünüyoruz fiyat konusunda bende bilgi alabilirmiyim milena için bilgisi olan varmı?
bizde 2015 için düğün düşünüyoruz fiyatlar şimdiden tutulursa uygun veriyorlar, harikalar diyarı nikah salonuna bir da çayyolunda akman rönesansa baktık içimize sinen yerler buralar oldu karar aşamasındayız.

Harikalarda birden fazla salon var.. Benimki burası

Eklentiler

• 10649531_283509341838499_7299628605909827041_n.jpg
    10649531_283509341838499_7299628605909827041_n.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 232
burayı görmeye gittiniz mi? biz düğün yeri bakarken gittik sahnesi çok kötü çok avam duruo.masa süsleri falan kötüydü ben pek beğenememiştim ama :/
Nişanlımın evinin karşısı sanırım 3 kez gittim bir kez özellikle düğün sırasında gittim. Sahnesi biraz küçük o kadar onun dışında bir kusur görememiştim. Yer olarak çok beğendiğim bir yer zaten annemler süpriz yapıp tutmuşlar. Siz ne zaman gitmiştiniz ?

Nişanlımın evinin karşısı sanırım 3 kez gittim bir kez özellikle düğün sırasında gittim. Sahnesi biraz küçük o kadar onun dışında bir kusur görememiştim. Yer olarak çok beğendiğim bir yer zaten annemler süpriz yapıp tutmuşlar. Siz ne zaman gitmiştiniz ?

bir ay kadar oldu.biz gittiğimizde sahnesi seneye yıkılacak falan demişlerdi onu sor eğer yapıyorlarsa yapsınlar çünkü sahnesinin ihtiyacı var.göl kısmı çok güzel ben hep öyle bir şey düşünmüştüm yeri çok iyi ama orası başka işletmede olsa orayı uçururlar.işletmecisi iyi değil bence :) gönlüne göre olsun her şey :)

Bizimki yemekliydi akşam 7 de yemek verilmeye başlandı. Biz gelene kadar herkes yedi. Sonra da pasta verildi.
400 kişilikti.
Palyaço vardı çocukları düğünden önce aldı, çıkışa kadar ortalıkta çoluk çocuk yoktu ve sonradan öğrendik çok eğlenmişler.
Sanatçı çıktı iki tane. Hep canlı müzikti. Hiç kayıttan çalınmadı.
10bin verdik bu saydıklarıma.

canım salon kirası falan varmı bilmiyorum ama yemekli,içkili bi dügün olacak ve toplam 8300 lira ödendigini biliyorum,müzigini,slaytını,salonun giydirilmesinde kullanılacak rengi,süsleme için hangi çiçegin kullanılacagını,pastanın modelini sen belirliyosun,sayı olarakta bişey söylenmedi ama biz 320 kişi üzerinden yaptık ayarlamalarımızı....bide hakim evi var dikmende oraya bi bak,yada başkent ögretmenevine sayı olarak işine yarayabilir....

canım salon kirası falan varmı bilmiyorum ama yemekli,içkili bi dügün olacak ve toplam 8300 lira ödendigini biliyorum,müzigini,slaytını,salonun giydirilmesinde kullanılacak rengi,süsleme için hangi çiçegin kullanılacagını,pastanın modelini sen belirliyosun,sayı olarakta bişey söylenmedi ama biz 320 kişi üzerinden yaptık ayarlamalarımızı....bide hakim evi var dikmende oraya bi bak,yada başkent ögretmenevine sayı olarak işine y

Slm hanimlar gelin olmuslar ve gelin adaylari hepimize simdiden hayirli olsun ama benim acil yardiminiza ihtiyacim varrr antalyada yasiyorum ankarada dugun yapicam bu hafta sonu geliyorum yer begenip turmam lazim nisamlim izinde alamiyor tek basinayim anlayacağınız havadar yemeksiz 500 kisilik uygun fiyatli mumkunse camli bildigin yerler varmi bide bana karayollari sosyal tesisleri dediler orada dugune katilan varmi yada arastiran acill yardimmmmm

Kızlar acilen fikre ihtiyacım var. Bir sürü mekana baktık en uygun iki mekan arasında kaldım. Biri Demirtepe durağındaki Güneypark Düğün Salonu, diğeri Keçiören Kızlarpınarındaki Anılar Düğün Salonu. Fiyatları neredeyse birbirine yakın. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Çok acil fikirlerinize ihtiyacım var.

Back