• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da düğün fotoğrafçısı

İnternetten kendi araştırmalarım sonucu Fatih Tan diye bi adamı buldum. Tam Gün Hikayesi diye geçiyor nette. Web sitesinde gördüklerime aldanıp ve fiyatının da çoğu firmaya göre daha uygun olması sebebiyle düğün fotoğraflarımı ona çektirdim. Ama gördüm ki eline kaliteli bi makine alan ben fotoğrafçıyım diye ortaya çıkıyor. Ekibim diye yanında getirdiği insanlar hiçbir şeyden anlamıyordu. Bir yandan onlara ışığı tutmayı falan öğretiyo bir yandan da bizim kısıtlı zamanımızda fotoğraflarımızı çekmeye çalışıyordu. Profesyonel olan biri çekim yapılacak mekanı bilmiyorsa eğer gider gerekli araştırmasını yapar. Bunlara ben söylüyorum şurada çekelim burada çekelim diye. Dünyadan bi haber. Herhangi bir konsepti yok. Doğal poz istiyorum ben klasik bi fotoğrafçı değilim diyo ama gelen fotoğrafları bir görseniz yırtıp atasım geliyo. Kına gecem için de anlaşmıştım malesef kendisiyle. Sözleşmemize kendi yazdığı şeyleri bile okumadığından kına gecemde de beni mağdur etti. Hiç çektirmeseydim daha iyiydi. Ağzında da bi sakızla geldi zaten cak cak çiğniyo. Arkadaşlarımı ve orda bize yardımcı olmaya çalışan insanları azarlamaya falan kalktı. Açıkçası saygısız ve de vasat bir fotoğrafçı. Çok yazık ettim düğün fotoğraflarıma ve o kadar paraya. Tek kuruşunu hak ettiğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar sakın stüdyo MOD la çalışmayın.Böyle bir firma olamaz. Tam bir rezalet. İnternetten fotoğrafları beğendik ardından görüştük anlaştık. Ücretide peşin vermemize rağmen o kadar ilgisiz ve ukala ukala tavırlar takındılar ki çekimden sonra anlatamam. 6 ay oldu albümü anca alabildik. Aldığımız albümde seçmediğimiz fotolar vardı. Şok olduk. Özellikle istediğimiz şeyler vardı hiçbiri yapılmamış. Siz siz olun Ankara'da bu firmadan uzak durun. Fotoğrafı çekmekle bitmiyor mesele.Sonuçta sizin en mutlu gününüzden geriye bir tek bu fotolar kalıyor.Gidin başka fotoğrafçı bulun.ama sakına sakın bunlar gibi işine saygısı olmayan firmalarla çalışmayın.Sözde ankaranın en profosyonel fotoğrafçısıyız diyod, pehhhh......

Back