• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da düğün fotoğrafçısı

arkadaşlar eylül2010 da altınparta düğünümüz, o civarda yada başka bir yerde de olur dış mekan fotoğrafçısı arıyorum, bileniniz var mı?

koyuyodum ama yine olmuodu hata werıodu şimdi oldu fotolar cok guselllllll yaaa :lepi: ama siz izmirdesinz biz ankarada o zman fiyatlar dahada pahalı olcakk bilmiyorumkismile

@kulahci=>çekimlerinizi çok beğendim.

resimler bu kadar güzel olsun ama pahalı bir şey olmasın istiyorum.malum en fazla masraf olan dönemlerden biri.yalnız ben de ankarada fotogracı arıyorum.fisfisfis

merhaba
benimde 3 ay kadar sonra düğünüm var ve bir stüdyo arıyorum bana da yardımcı olurmusunuz lütfen

kızlar kecıorende metin tercan war ..bi tane size 2 tanede ailelere 1 tanede cep albumu..cd slayt we normal kullnmk için..albumlerın içinde 20 şer foto we her ceşit album kapagıu war deri filan ..ahmet sahin war bide dugunoykusu.comdan onunkinede bakabilirsniz

Son düzenleme:
tercanları biliyorum bende keçiörende oturuyorum ve kendimde fotoğrafçıyım esas mesleğim yani ama benim ustam hiç beğenmezdi onun kağıtlarını baskısını filan yinede iyice araştır canım malum 1 kere olan bişey ama tercanların çekimlerini ben beğeniyorum hoş şimdi başka bi meslekteyim ama hayırlı olsun örnek koyarsın bizee artık merak ediyorum çünkü :)

you_know bana fotoğrafçının adresini özel mesaj atabilirmisin bendeki malum 50 olmadı bide nastasia resimlerini silmişsin göremedim ama fotoğrafçın ve kuaförünü merak ettim yüzünü kamufle etsende eklesen olmazmı ?

stüdyo L

esata yakın olsa gerek tam neresi olarak geçiyor bilmiyorum

teyzemin 40 yıl önce çektiği resmini hala saklıyormuş adam, düşünün teyzemi 40 yıl sonra tanıyıp resmini gösterdi..

tercanları biliyorum bende keçiörende oturuyorum ve kendimde fotoğrafçıyım esas mesleğim yani ama benim ustam hiç beğenmezdi onun kağıtlarını baskısını filan yinede iyice araştır canım malum 1 kere olan bişey ama tercanların çekimlerini ben beğeniyorum hoş şimdi başka bi meslekteyim ama hayırlı olsun örnek koyarsın bizee artık merak ediyorum çünkü :)

you_know bana fotoğrafçının adresini özel mesaj atabilirmisin bendeki malum 50 olmadı bide nastasia resimlerini silmişsin göremedim ama fotoğrafçın ve kuaförünü merak ettim yüzünü kamufle etsende eklesen olmazmı ?

canım adres veremiyorum özeldende ama googleye dugun hikayesi yaz sonu com olan sayfada bulabilirsin aradıgın herseyi

yaaaaaa :( resmler cok gusel ewet ama kagıt baskılarıda gusel gibi yani nasıl anlarım ki hani bana gusel geldi..ama adamda demişti onceden soleydi yrtılmalar oluodu artık bole yapıoruz die acaba o mu ki

Back