Ankara'da düğün fotoğrafçısı

ayy evet kızlar dediğiniz gibi baya küçük ekleyebildim uğraştım baya ama olmadı:((( biliyorsanız bi de sizin programla deneyim???

tmm cnm ben özelden msj atarım sana hem kuaförümü hem de fotoğrafçımı... dediğin gibi fiyatı hem uygun hemde çekimleri güzel... ama dış mekan diyorsan o da güsel oluyor bende bir ara istemiştim ama bizim düğün salonu gölbaşındaydı salonun fotoğrafçısı göl manzaralı falan baya çekmişti o yüzden ihtiyaç duymadım:))) sen gidip bi görüşürsün canım...

bu da saçımın arkadan çekilmiş hali başlıkla alakasız oldu ama ...

Son düzenleme:
buradan da makyajımı görebilirsin cnm

Son düzenleme:
saçlarrr

Son düzenleme:
yani benim tam istediim gibi oldu topuz istiyordum... ama güsellik görecelidir ne de olsa... sen beğenir misin bilemem

bu da albümümden başka bi foto

Son düzenleme:
saçın, gelinliğin hepsi çok güzel olmuş canım
Allah ömür boyu mutluluk versin :nazar:

yani benim tam istediim gibi oldu topuz istiyordum... ama güsellik görecelidir ne de olsa... sen beğenir misin bilemem

Canım sen zaten çok güzel bir bayanmışsın.

Gelinliğin de sana çok yakışmış,çok da zevkliymişsin a.s.

Umarım yüzün hep güzel mutluluklar dilerim

Canım sen zaten çok güzel bir bayanmışsın.

Gelinliğin de sana çok yakışmış,çok da zevkliymişsin a.s.

Umarım yüzün hep güzel mutluluklar dilerim

teşekkür ederim canım, inş hepimiz mutlu oluruz...

nastasia ve you_know ikinzn yazdıklarınıda degrlendrcem cok tsk edıorum ikinize de iknzde cok gusel gelın olmussunz cok begendm allh bi omurrrrrrr mutlu etsn inşşşşşşşş:1hug:

tşkler esqi umarım seninde herşey gönlünce olur:D

Arkadaşlar bende fotoğrafçı arıyorm ankarada dış mekan düğün çekimleri yaptırmak istiyorum , ama böyle işini iyi yapan kimse tanımıyorum, varmı ankarada bildiğiniz?

Canımcım senin gönderdiğin link açılmıyor. Tekrar yollarmısın virüsvirüs... diye uyarısı var gönderdiğin linkde

sana özelden mesaj attım lesya cım

merhaba fotoğraflarını gördüm ve gerçekten çok beğendim. 30 ocak ta nikahım olacak sade bir tören babamı yeni kaybettiğimiz için her şey yarım yamalak oldu zaten senin fotoğrafçılarınla iletişime geçmeyi isterim..

şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar dikmen civarında bildiğiniz ve beğendiğiniz bir fotoğrafçı var mı?

Back