• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da düğün fotoğrafçısı

nastasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
3.712
297
173
merhaba arkadaşlar,
ankara'da bildiğiniz düğün fotoğrafçısı var mı güzel çeken, arka fonları değişik ve güzel olan??
nişan fotoğraflarımı hiç beğenmedim öyle olsun istemiorum:(((((

esatta stüdyo m var muhteşemdir ama çok tuzlu 800-900 civarı...canım

kesinlikle git bak..hatta orda bizim resmimizde asılı...
büyüleneceksin orda....
ankaranın en iyileri gerçekten hiç üzülmedim verdiğim paraya çünkü ömür boyu saklayacaksın o resimleri...çok orjinal....

gölbaşında stüdyo samet, kendisi kuzenim olur ve süper çeker.herkes hayran kaldı.kaymakaamlık tarafında dükkanı, küçük ama yaptığı iş mükemmel.reklamı olmadığından fiyatlarda ortada, ünlü fotoğrafçılarla birebir çekim diyebilirim ,istersen bi görün...

kızılay sakarya caddesınde baydaş foto var ısmaıl bey ceksın ama fotolarınızı gercekten super bırı cok fazla unlu kısılerın fotosunu cekıyo. para hıc onemlı deıl dıyosanız cınnah caddesınde zumrut foto var kaydirigubbakcemile5

ben de adını hatırlayamıyordum zümrüt ankarada en iyi olanlardan bizim sülalede çok kişinin fotosu orda çekildi

herkese merhaba
ben de iyi bir fotoğrafçı arıyorum.benim düğünüm yaz mevsiminde olacağı için (Allah nasip ederse) ben dış mekan fotoğrafları çektirmek istiyorum. doğayla iç içe ve doğal fotoğraflar olsun istiyorum.bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...

kesinlikle zümrütü tavsiye ederim. okadar güzel fotolar çekiyorlarki hangisini seçeceğini şaşırıyosun

istanbul'da bu işi güzel yapanlar var. ama ankara'da bu işi kaliteli yapan tek yer bubamara photography. web sitelerine bir bakın siz de hak vereceksiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim kardeşimde haziranda evleniyor onlarda araştırdı. Keçiören Dutlukta Seher Fotografçılık var oraya sordular ve sanırım orası olacak 200 ile 500 arası değişiyor demiş.Aklınızda bulunsun.

merhaba arkadaşlar,
ankara'da bildiğiniz düğün fotoğrafçısı var mı güzel çeken, arka fonları değişik ve güzel olan??
nişan fotoğraflarımı hiç beğenmedim öyle olsun istemiorum:(((((

bende ariyorum canim nisan resimlerimi bende hiç begenmedim
oylesini bende yapardim:kızgın::mymeka:

mrb arkadaslar bu yazılanların dısında ankarada ii dugun fotografcısı bilen warsa yazabilir miii?

canım stüdyo l var işinde gerçekten uzman bende yazın evlenicem ya stüdyo l ya da m'e çektircem sende bi araştır istersen

canım stüdyo l var işinde gerçekten uzman bende yazın evlenicem ya stüdyo l ya da m'e çektircem sende bi araştır istersen

gop da dimi cnm bu netten baktım da dogrumu..walla ole basit bişide istemıorum arkada selale filan hiç gusel olmuo ole arastırıorum bakalım ii biyer bulablrsem

Back