Cnm yaptıracağın tasarıma bağlı, ama genel olarak 100 tl den açıyolar, sonra yaptıracağın büyüklüğe göre hesaplanıyor. Benim yaptırdığım yerde rakamlar nispeten daha iyi, ve kalite müthiş.. Tavsiye ederim. İstersen özelden adres tel fln verebilirim o sanatçının.kızlar ben de ankaradayım...ya kaca yapıolar
ozaman benden de bi fikir dovme yaptırmak isteyenlere bence ömür boyu kalanlardan değilde 8 10 sene arası dayananlardan yaptırın cunku insan oğlu bi süre sonra sıkılıo dovmesinden ve onu sildirmek ıztırap bişey.
ya bende yapdırmayı düşünüyorum nerde acaba sanırsam biride ayrancıda var diodu ben merak ettim bide kazulet abla yapdırmış orasının internet adresini yada telefonunu alabilirmiyim ???Merhabalarrrr, ben de bir dövme delisiyim, 4 tane tattoom var:))) Ankara'dayım ben de, o yüzden buraya yazıyorum...Benim dövmecim süper biri,,hatta başka bir başlığa daha yazdım, belimde çatlaklar vardı, onlara özel çizim yaptı ve belimde çatlak fln kalmadı, onun yerine çok şeker çiçek motifleri var artık:))) Kendisi ressam aynı zamanda, fiyatları da el yakmıyor...Kullandığı boyalar fln Miami İnk tekilerin kullandıklarından, hepsini kontrol ettim wala:)) Dedim ya, acayip seviyorum Tattoo işini:)) İsteyene özelden yazarım adresini fln..
bu kadında öyle yapıyor zaten
ama dilersen kalıcı da yaptırabilirsin
isteğine kalmış birşey