Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalarrrr, ben de bir dövme delisiyim, 4 tane tattoom var:))) Ankara'dayım ben de, o yüzden buraya yazıyorum...Benim dövmecim süper biri,,hatta başka bir başlığa daha yazdım, belimde çatlaklar vardı, onlara özel çizim yaptı ve belimde çatlak fln kalmadı, onun yerine çok şeker çiçek motifleri var artık:))) Kendisi ressam aynı zamanda, fiyatları da el yakmıyor...Kullandığı boyalar fln Miami İnk tekilerin kullandıklarından, hepsini kontrol ettim wala:)) Dedim ya, acayip seviyorum Tattoo işini:)) İsteyene özelden yazarım adresini fln..
hayır
öyle ucuk fiyatları yok
ben dana kadar seyi
40 a yazdırdım
ve çok menunum
kızlar Ankara'da dövme yaptıracaksanız bu işin en iyisi cemal'dir. Tunalı'da art tattoo'nun sahibi kendisi. Çoğu arkadaşımın saçma sapan yerlerde yaptırdığı dövmeleri düzeltti, benim dövmelerimin hepsini de o yaptı. 3 kuruş daha ucuz olacak diye bu kadar önemli bir şeyi güzellik merkezlerine, amatör kişilere yaptırmayın... webde art tattoo ankara yazınca cıkıyor iletişim bilgileri...
İşinin ehli hem hijyenik hemde kaliteli bir dövme için Ankaradaki arkadaşlara Ankaratattooyu öneriyorum bayanlar,3 dövmemi de orada yaptırdım çok memnunum ilkini yaptıralı 2 sene oldu en ufak bir aşınma silinme hiçbirşey yok,aldıkları paranın hakkını veriyorlar gerçekten.
Arkadaşlar Ankaranın en iyi dövmecisi bence bol ödüllü tattoosbyadam tunalı seğmenler çarşısında internet sitesinden yaptığı çalışmalarıda görebilirsiniz. MUHTEŞEMLER:
Merhabalarrrr, ben de bir dövme delisiyim, 4 tane tattoom var:))) Ankara'dayım ben de, o yüzden buraya yazıyorum...Benim dövmecim süper biri,,hatta başka bir başlığa daha yazdım, belimde çatlaklar vardı, onlara özel çizim yaptı ve belimde çatlak fln kalmadı, onun yerine çok şeker çiçek motifleri var artık:))) Kendisi ressam aynı zamanda, fiyatları da el yakmıyor...Kullandığı boyalar fln Miami ınk tekilerin kullandıklarından, hepsini kontrol ettim wala:)) Dedim ya, acayip seviyorum Tattoo işini:)) ısteyene özelden yazarım adresini fln..