• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da dolgu ve botox

gittim gittim. Öyle bir araştırdım ki akil almaz!Ama sonunda buldum. Ve bu isimden hiç pişman olmadım. Hem ahlaklı hem de olağan üstü yetenekli. Dr Ali ŞAHAN. Şüphesiz şuanda Ankara nin en iyi ismi. Muayenesinde ki sıradan zaten anlıyorsunuz.
merhaba
kaşımın arasında iki çizgi var.
sizce ali hoca işe yarar mı.
not.piyasayı hiç bilmiyorum..

Yani çökme gibi kötü bir iz vs olursa bunu kabul etmismi oluyorum. Ama ben hyalunoik asit dolgusu istedim. Erimeme ihtimali yokmuş bu dolgunun. Dr. Nebil Bozdoğan a sordum 3-4 tane dolgu saydı radiesse suculptra kalsiyum apatit aquafiling. bunlar olabilir dedi. Firmaları aradım ama hiç böyle bir olay duymamislar. Nette de bulamadım. Dolgu ilk sıkılırken de taş gibiydi taş gibi oturdu kaldı 4 senedir. Derimin altında kayıyor. Dokunan arkadaşlarım hayret ediyor. Arkadaşlar çözümsuz kaldım . Caresizlikten buraya yazıyorum. İki gün üst üste serum fizyolojik le eritmeyi denedik ama ya dolguya denk gelmiyor kaydigi için yada çok sert etkilenmiyor. Bilemiyorum. Serum yapılırken yanaklarımın içi parcalaniyor Dayanamıyorum. Ne olur bir bilen bir çare söylesin yada yer tavsiye etsin. İki gün serum sıkılırken yüzüme hayatımın en büyük acılarını çektim. Gözlerimde yaş kalmadı. Göz beyazim kan kırmızı olana kadar hickira hickira ağlıyorum acidan. Yüzüm iğne izleri doldu suratimin içi serum dolu. Daha kac sefer yapariz bilmiyorum diyor. Yokmu bu dolguyu almamizin yolu. Dolgunun ne olduğunu bilmiyoruz. Fakat alma yöntemi yokmudur yapan bir yer vs . Allah rızası için neolur biri bana yardım etsin.:mad::mad::mad:
Anlamadım doktor kendi yaptığı dolgu maddesini mi bilmiyor? Dolgunuzu ilk başta hangi doktor yaptı ve ne kullandı? Hangi madde olduğunu öğrenmek için biopsi gibi bir şey yapılamaz mı?

kesinlikle nebil bozdoğan.başka yerde yaptırdığım bptoks ve dolgu işleminin malzemesini bile gösteemiyorlardı hemen etkisi geçiyordu.nebil bey gözümün önünde açıyor güvendiğimi bildiği halde bakınız dolgunuz diyerek.çok beğeniyorum işinde kendisini.tavaiye ederim.

Back
X