• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da dolgu ve botox

marissa07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
4
14
88
arkadaşlar, bu konuda kesinlikle Ankara da Dr. Mehmet Akgün'ü öneriyorum. Çalışanları ve kendisinin samimiyetine görüşmeye gittiğiniz anda görebiliyorsunuz. Ben 1 hafta önce, kaz ayakları ve alnımdaki çizgiler için botox, dudak ve burundan inen çizgiler içinde dolgu yaptırdım. sonuclar şu an için çok güzel. eğer sizde arayıştaysanız, bi görüşmeye gidin ve sonuçları görün derim :)

marıssa sevındım tavsıyemı begendıgıne guzell olmusturr muhakkak mehmet hoca ısını ıyı yapıo

Arkadaşlar;

mehmet Akgün'ebende gittim ancak fazlası ile maddiyat odaklı gibi geldi.
İnsan sonucu merak ediyor ama içine sinen bir garanti veremiyor.
Ve gitmekten vazgeçtim. Üstelik 2 yıl kalıcı dolgu için 900tl istedi, 1 tüpüne yalnızca.. Bu da dehşet paralara çıkıyor.

Arkadaşlar;

mehmet Akgün'ebende gittim ancak fazlası ile maddiyat odaklı gibi geldi.
İnsan sonucu merak ediyor ama içine sinen bir garanti veremiyor.
Ve gitmekten vazgeçtim. Üstelik 2 yıl kalıcı dolgu için 900tl istedi, 1 tüpüne yalnızca.. Bu da dehşet paralara çıkıyor.
:) ıyıde sen hıc baska doktorlara gıdıp o bahsettıgın dolgunun tek tüpü ne kadar sordun mu.1 tüp demenızden bellı bu işte yenısınız ;) cunku zaten her doktorda 1 mm standardıdır dunya çapında..ha yaptırıp memnun olmassınız amenna ama bılıp bılmeden atıp tutmayın ha bırde 900 ede var 700 de 500 de secım senın ben 2 dolgumu 500 luk dıgerını 900 luk yaptım :) umarım baska doktoarlara gıdıp o uçuk fıyatlardan sonra yıne mehmet beye donmessınız cunku ben zamanında cok arastrdım 6 aylık dedıklerı ve 3 ayda sonenler bıle 750 den asagı degl......

Bu kadar bağırmanızın ve seviyesizce konuşmanın nedeni ne? Fikrimizi de mi söyleyemeyeceğiz. Klavye başından atıp tutmuyoruz; fiyatını da geçtim diyorum ki güven vermiyor! sen yaptırmışsındır memmnun kalmışssındır da bu kadar hırslı olmanın nedenini gerçekten merak ediyorum! keyfimin ve paramın kahyası mısın?

Bu kadar bağırmanızın ve seviyesizce konuşmanın nedeni ne? Fikrimizi de mi söyleyemeyeceğiz. Klavye başından atıp tutmuyoruz; fiyatını da geçtim diyorum ki güven vermiyor! sen yaptırmışsındır memmnun kalmışssındır da bu kadar hırslı olmanın nedenini gerçekten merak ediyorum! keyfimin ve paramın kahyası mısın?
Hahaha cidden komiksin :) bi benim yazis tarzima bak bi kendinkine ben mi hirs ve ofke doluyum sen mi :) tabiki hiçbir şey inizin kahyasi degilim..siz insanlari agiz dolusu elestirirken terbiyesizlik olmuyo ben sizin tarzinizi elestirincemi oluyo....benim sizde elestirdigim tek sey su ki piyasada dolgu mm ve fiyatini bilmiyosunuz ve pahali paragoz diye karaliyosunuz sonucta 2 yillik doktorum ister istemez haksizlik varsa yorum yapasim geldi....islem yaptrip bunu deseniz amenna ama cidden fiyat konusunda daha ucuzunu bulamassiniz haksizlik ediosunuz....ha banane tabi yaptırmayı n kimsede yaptirmasin sonucta hepimiz paramizi verip yaptrioruz.

Ben doktorum Mehmet akgün'ün yaptıgı her işlemden cok memnun kaldım ve bu devam ederse tekrarını da düşünüyorum. Tüm işlemlerim için -ki 3 tüp dolgu 1 tüp botox yapıldı yaklaşık 2800 tl ödedim . Yalnız dolgu için kullanılan Marka juvederm olduğu için bu fiyatın olması normaldir diye düşünüyorum.

Ben doktorum Mehmet akgün'ün yaptıgı her işlemden cok memnun kaldım ve bu devam ederse tekrarını da düşünüyorum. Tüm işlemlerim için -ki 3 tüp dolgu 1 tüp botox yapıldı yaklaşık 2800 tl ödedim . Yalnız dolgu için kullanılan Marka juvederm olduğu için bu fiyatın olması normaldir diye düşünüyorum.
katılıyorum

merhaba ben bütüm işlemlerimi nişantaşında estelit medikal de yaptırıyorum gayet memnunum fiyatlarıda çok yüksek değil dolguda juvederm markası çok iyi gerçektende botoxdada allergan en iyisidir.

Okuduklarımdan sonra Mehmet Akgüne gitmeye karar vermişken sonrasında yaptıgım araştırma sonucu Pratisyen hekim oldugunu ogrendım. Kimse kusura bakmasın ama en kaliteli ürünüde kullansa Yüzümü dermatoloji yada plastik cerrahi uzmanı olmayan Pratisyen hekime emanet etmem. Eli çok iyi olsada etmem çok tecrübeli olsada etmem. Sonuçta tecrübeli dermatolog yada plastik cerrah uzmanı olan ısim yapmış bir çok doktor var onlara giderim..!!!

Okuduklarımdan sonra Mehmet Akgüne gitmeye karar vermişken sonrasında yaptıgım araştırma sonucu Pratisyen hekim oldugunu ogrendım. Kimse kusura bakmasın ama en kaliteli ürünüde kullansa Yüzümü dermatoloji yada plastik cerrahi uzmanı olmayan Pratisyen hekime emanet etmem. Eli çok iyi olsada etmem çok tecrübeli olsada etmem. Sonuçta tecrübeli dermatolog yada plastik cerrah uzmanı olan ısim yapmış bir çok doktor var onlara giderim..!!!
git sana gitme diyenmi var :D hatta ıyıyse onlarıda dene burdan bıldır bızde deneyelım ;)

Nebil Bozdoğan a yaptırdım gecici dolgu diye . 4 senede granülom geçmedi. Eritsin istedim çünkü dokununca rahatsız ediyor. Ve yanlış bir yerde. Fakat bana bu kağıtları imzala dedi. Yüzümün çökmesi falan.:ruh: imzalayayimmi bunu kızlar.?? Yardım lutfennnn

Eklentiler

• 20170214_212157.webp
    20170214_212157.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 20170214_211332.webp
    20170214_211332.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 20170214_211232.webp
    20170214_211232.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 77
  • 20170214_211158.webp
    20170214_211158.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 20170214_210552.webp
    20170214_210552.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 100
Nebil Bozdoğan a yaptırdım gecici dolgu diye . 4 senede granülom geçmedi. Eritsin istedim çünkü dokununca rahatsız ediyor. Ve yanlış bir yerde. Fakat bana bu kağıtları imzala dedi. Yüzümün çökmesi falan.:ruh: imzalayayimmi bunu kızlar.?? Yardım lutfennnn
Hiçbir hak talep edemezsin eminsen erimesi için imzala sonrasında ki görüntüden sen mesul olucaksin.

Hiçbir hak talep edemezsin eminsen erimesi için imzala sonrasında ki görüntüden sen mesul olucaksin.
Yani çökme gibi kötü bir iz vs olursa bunu kabul etmismi oluyorum. Ama ben hyalunoik asit dolgusu istedim. Erimeme ihtimali yokmuş bu dolgunun. Dr. Nebil Bozdoğan a sordum 3-4 tane dolgu saydı radiesse suculptra kalsiyum apatit aquafiling. bunlar olabilir dedi. Firmaları aradım ama hiç böyle bir olay duymamislar. Nette de bulamadım. Dolgu ilk sıkılırken de taş gibiydi taş gibi oturdu kaldı 4 senedir. Derimin altında kayıyor. Dokunan arkadaşlarım hayret ediyor. Arkadaşlar çözümsuz kaldım . Caresizlikten buraya yazıyorum. İki gün üst üste serum fizyolojik le eritmeyi denedik ama ya dolguya denk gelmiyor kaydigi için yada çok sert etkilenmiyor. Bilemiyorum. Serum yapılırken yanaklarımın içi parcalaniyor Dayanamıyorum. Ne olur bir bilen bir çare söylesin yada yer tavsiye etsin. İki gün serum sıkılırken yüzüme hayatımın en büyük acılarını çektim. Gözlerimde yaş kalmadı. Göz beyazim kan kırmızı olana kadar hickira hickira ağlıyorum acidan. Yüzüm iğne izleri doldu suratimin içi serum dolu. Daha kac sefer yapariz bilmiyorum diyor. Yokmu bu dolguyu almamizin yolu. Dolgunun ne olduğunu bilmiyoruz. Fakat alma yöntemi yokmudur yapan bir yer vs . Allah rızası için neolur biri bana yardım etsin.:mad::mad::mad:

Yani çökme gibi kötü bir iz vs olursa bunu kabul etmismi oluyorum. Ama ben hyalunoik asit dolgusu istedim. Erimeme ihtimali yokmuş bu dolgunun. Dr. Nebil Bozdoğan a sordum 3-4 tane dolgu saydı radiesse suculptra kalsiyum apatit aquafiling. bunlar olabilir dedi. Firmaları aradım ama hiç böyle bir olay duymamislar. Nette de bulamadım. Dolgu ilk sıkılırken de taş gibiydi taş gibi oturdu kaldı 4 senedir. Derimin altında kayıyor. Dokunan arkadaşlarım hayret ediyor. Arkadaşlar çözümsuz kaldım . Caresizlikten buraya yazıyorum. İki gün üst üste serum fizyolojik le eritmeyi denedik ama ya dolguya denk gelmiyor kaydigi için yada çok sert etkilenmiyor. Bilemiyorum. Serum yapılırken yanaklarımın içi parcalaniyor Dayanamıyorum. Ne olur bir bilen bir çare söylesin yada yer tavsiye etsin. İki gün serum sıkılırken yüzüme hayatımın en büyük acılarını çektim. Gözlerimde yaş kalmadı. Göz beyazim kan kırmızı olana kadar hickira hickira ağlıyorum acidan. Yüzüm iğne izleri doldu suratimin içi serum dolu. Daha kac sefer yapariz bilmiyorum diyor. Yokmu bu dolguyu almamizin yolu. Dolgunun ne olduğunu bilmiyoruz. Fakat alma yöntemi yokmudur yapan bir yer vs . Allah rızası için neolur biri bana yardım etsin.:mad::mad::mad:
Dr Ali Şahan beyefendiye bir irtibata geçin bence. Benim dolgu botoks yaptırdığım Dr um. Artık baska birine de zaten hayatta oynatmam yuzumle. Kendisinin Paylasimlarini sosyal medyadan takip ediyorum. Ve dudağında, yüzünde böyle problemleri olan vakaları paylaşmışti.

git sana gitme diyenmi var :KK70: hatta ıyıyse onlarıda dene burdan bıldır bızde deneyelım :KK66:
gittim gittim. Öyle bir araştırdım ki akil almaz!Ama sonunda buldum. Ve bu isimden hiç pişman olmadım. Hem ahlaklı hem de olağan üstü yetenekli. Dr Ali ŞAHAN. Şüphesiz şuanda Ankara nin en iyi ismi. Muayenesinde ki sıradan zaten anlıyorsunuz.

Malesef canım çok üzüldüm ama herşeyi kabullenmiş oluyorsun bu yazılanlarda keşke birşey diyebilsem ama hiç duymadım ben de şaşırdım :(

gittim gittim. Öyle bir araştırdım ki akil almaz!Ama sonunda buldum. Ve bu isimden hiç pişman olmadım. Hem ahlaklı hem de olağan üstü yetenekli. Dr Ali ŞAHAN. Şüphesiz şuanda Ankara nin en iyi ismi. Muayenesinde ki sıradan zaten anlıyorsunuz.
Kendi yapan doktor çare bulamıyor bu binde bir görülen bi durum belki hangi doktora gösterse aynı tepkileri toplıycak bu vücudun bi tepkimesi senin doktorunun iyiliği bir şey değiştirmez sanırım arkadaş için

Back
X