Ankara’da doktor önerisi..!!

zakkum88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
12
3
36
Merhabalar ben meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum yıllardır göğüslerim çok küçük tü birde çocuğumdan sonra sarktı..ANKARADA öncelğim devlet hastanesi tabiki doktor önermenizi rica ediyorum ameliyat olan arkadaşlardan lütfen bunu artık ertelemek istemiyorum çünkü psikolojim çok bozuldu artık..fiyatla ve silikon hakkında da Bilgi verirseniz çok ama çok mutlu olurum..😇çok teşekkür ediyorum 💐

Merhabalar ben meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum yıllardır göğüslerim çok küçük tü birde çocuğumdan sonra sarktı..ANKARADA öncelğim devlet hastanesi tabiki doktor önermenizi rica ediyorum ameliyat olan arkadaşlardan lütfen bunu artık ertelemek istemiyorum çünkü psikolojim çok bozuldu artık..fiyatla ve silikon hakkında da Bilgi verirseniz çok ama çok mutlu olurum..😇çok teşekkür ediyorum 💐
Merhaba, ben de çok uzun süredir ameliyat olmak istiyorum forumda takip ediyorum esabil eker hocanın ismi çok geçiyor onun haricinde fiyat olarak da en uygun Dışkapı hastanesiymiş ama Dışkapı da bi doktor ismi duymadım. Çok ucuza da kaçmak olmaz sonuçta önemli bir ameliyat. Umarım ameliyat olanlar cevap yazar 💕

Doc de melike oruç özpostacı ya 6 gün önce ameliyat oldum süreçten çok memnun kaldım Çankayada özel bi klinikte oldu ameliyat fiyatta çok yüksek değildi 13.500 ödedim ve her şeyiyle değerdi bence. Düşünebilirsiniz

30 Ekim’de Ömer Ekin hocaya ameliyat oldum. 390cc damla protez kullanıldı. Ankara’da meme estetiğinde 2. Sırada yer alıyor kendisi, öngörüşme randevusu almanızı tavsiye ederim, ben çok memnun kaldım ilgisi ve becerisinden. Yüz yüze görüşmenizde fayda var.

Ömer hocayı öneririm çok ıyı ve ilgili bi doktor bende oldum 350 cc kas altı damla

Kızlar meraba. Hacettepe de doç.Gencay üstün e burun ameliyatı olucam . Meme estetiği olan bikaç hastasına rastladım çok memnundular. Bende burun dan sonra meme kaldırma olmayı düşünüyorum .fiyat konusunda bilgim yok ama süreci yine yazarım burdan. Kendisi çok iyi bir hekim . Bi görüşün isterseniz

X