- 19 Ocak 2021
- 242
- 81
- 34
-
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Siz hangi hastaneyi tercih ettiniz bende karar vermekte zorlanıyorumAnkara’da Özel Hastane, Şehir hastanesi ya da Hacettepede doğum yapanlar bilgi verebilir mi?
Hangi doktora gittiniz? Özel hastanede belirtilen ücret dışında ek ücret çıktı mı ? Bebek doğduktan sonra kontrolleri için ücret alıyorlar mı?
Çukurambar koru hastanesini tercih ettim fiyatı en uygun olduğu için. Doktorumun anlaşmalı hastaneler arasında en uygunu buydu. Doktorum Koru’nun doktoru değildiSiz hangi hastaneyi tercih ettiniz bende karar vermekte zorlanıyorum
Memnun kaldınız mı doktorun adını paylaşabilirmisinizÇukurambar koru hastanesini tercih ettim fiyatı en uygun olduğu için. Doktorumun anlaşmalı hastaneler arasında en uygunu buydu. Doktorum Koru’nun doktoru değildi
Koru hastanesi ortalama bi hastane. Ama doktorumdan memnun kaldım. Fatma Bolkan doktorumun adı. Ebesi Esengül hanım harikaydı. Doğum esnasında süreci harika yönetti. Fatma hoca da normal doğum yanlısı gerçekten yaşayarak gördüm bunu. Genellikle özeldeki doktorlar sezeryan yaptırır daha çok para kazanmak için ama Fatma hanım bu konuda samimiMemnun kaldınız mı doktorun adını paylaşabilirmisiniz
Teşekkür ederimKoru hastanesi ortalama bi hastane. Ama doktorumdan memnun kaldım. Fatma Bolkan doktorumun adı. Ebesi Esengül hanım harikaydı. Doğum esnasında süreci harika yönetti. Fatma hoca da normal doğum yanlısı gerçekten yaşayarak gördüm bunu. Genellikle özeldeki doktorlar sezeryan yaptırır daha çok para kazanmak için ama Fatma hanım bu konuda samimi
O konuda haklısınız. Cidden herşey çok pahalı artık.Teşekkür ederimşuan fiyatlar almış başını gidiyo sormaya korkuyorum ama bi araştırayım
Amin hepimizinO konuda haklısınız. Cidden herşey çok pahalı artık.Allah yardımcımız olsun. Bebeğiniz kaç aylık ?
Bendeyken de 8700 idi ama epidural de kullandığım İçin 10 bin tuttu. Hastane hariç değildir ama muayene parasını ayrı alıyorAmin hepimizin20 haftalık şuan Fatma bolkanın ücretleri uçmuş 10000 muayeneler hastane hariç 25000 i bulur
Sizin zamanınızda hastane dahilmiydi 8700e çok iyiymişBendeyken de 8700 idi ama epidural de kullandığım İçin 10 bin tuttu. Hastane hariç değildir ama muayene parasını ayrı alıyor
Evet hastane dahildi. Hastane dahil oluyor Fatma hanımda. Siz bi arayıp sorun isterseniz. Çukurambar fiyatlarına göre en uygunu Fatma hanım gibi sanki. Ve gerçekten işini biliyor. Kafası çok dağınık tek sorun o. Yani yoğunluktan sanırım her geldiğinizde sizin adınızı hatırlamayabiliyorSizin zamanınızda hastane dahilmiydi 8700e çok iyiymiş