Ankarada dogum yapan yok mu yaa

kadersizkader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
177
9
Ankarada eşimin bana refakat edebileceği doğum yapabilecegim bi hastane arıyorum. Ozeller çok pahalı o yüzden özele gidemiyorum. Ankara üni. Tip fakültesinde özel oda tutarsak eşim kalabilir mi ve ücret nedir bilen var mi? Benim için önemli olan eşimin refakatçi olabilmesi arkadaşlar lütfen fikir verir misiniz 500den fazla veremez eşim doğuma maalesef

Cnm oncelikle hayirli olsun bebegim.bende ankaradayim hamileligimin basindan beri gazi tip a gidiyorum dogumuda orada yapacagim insallah.ozel oda tutarsan 300 tl fark veriyorsun ve esinde kalabiliyor sanirim eger hocalardan birini doguma istersen 500 tlde ona fark veriyorsun yanliz soyle bir durum var basindan beri gazi tipta kontrol edilmen gerekiyor dosyanin orada acilmasi lazim yani ankara unidede oyle olabilir mi acaba bilemiyorum prosedurunu sevgiler

ben de varım da ankara üni. hakkında bilgim yok maalesef. en doğru bilgiyi hastaneyi arayıp alabilirsin

Zekai tahir burak kadin dogum hastanesi (buyuk dogum ) var.Ben iki dogumumu da orda yaptim memnun kaldim ama ozel oda tutarak tabi.Diger turlu cok kalabalik oluyor.Ayrica gecesi 90 TL bence cok uygun.Ozel odalarida Ankaradaki bircok ozel hastaneni odalarindan cok cok iyi.

merhaba ankara tipta dogum yapicam ama nasil oluyor simdi murat sonmezerin muayenehnesine gidiyoruz bastan bu yana ona gitmedik kalp doktoru ile ayni anda doguma giricekler ,ankara tipta dogum yapanlar yardimci olurmusunuz

Ben 51 gün önce ankara cebeci tıp fakültesinde doğum yaptım ücretsiz. Üstelik hamileliğim boyunca başka hastaneye gitmiştim kontroller için. Sadece özel oda tuttuk 150 liraya o kadar.

ya bizde dogumu orda yapmak zorundayiz aslinda baska hastanede yapildii kontroller orda murat sonmezere gitmeye basladik fakat ben ameliyata girmiyorum dedi sasirdik ama dogumdan hemen sonra bebegime tomografi cekilmesi lazim o yizden. orda olmamm lazim ozel oda icin onceden yer ayrilmasimi gerek surec nasil oldu bi anlatirmisniz((

Zekai tahirse ozel odalar var ama yer bulabilirsen, hınca hınç dolu, Suriyeliler de cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…