Artik o anki doktora kaldim heralde riskli gebelik teshisi kondu ve bir cok hastaneye gittim en iyi detayli ilgilenen sami ulustu bakalim Allah herkesi iyi doktorlarla ve hemsirelerle karsilastirsin valla zor ya.Sami ulus beşevler semt polikliniğinde yattım doğumda, refakatçim de gece boyu benimleydi doğumdan sonra, tek kuruş ödemedik. Oda da tek kişilikti. Duşu, wc si vs vardı. Ama bana iyi doktor denk gelmedi, vallahi billahi doğum yaparken ıh demedim, ses çıkarmadım ama dikiş yaparken kendimi sıktığım için sarı saçlı genç bi doktor bağırdı, çağırdı. Neyseki hemşireler çok iyiydi. O doktora da hakkımı helal etmiyorum. Allaha havale ediyorum i.
Valla kuzenim de orda yapti ona bayaa oluyo oda demisti refakatci yok diye ama nette okudugum kadariyla yok hala ve cok sacma bir durum. Gecen hafta muayeneye gittim muayenelerinde bile yaninda birini almiyolar.
ben anlayisli biriyimdir kimsenin isini zorlastirmak istemem ama benden oncekiler zorlastirmissa acısını bende cekerim diye düşünüyorum bu her meslek dalinda olan birsey cunku
Muayeneye ornek mahallesindeki sami ulusa gidiyorum ama dogum besevlerdekinde olacak dendi.Altındağdaki sami ulusu bilemem; ama bahçelievlerdeki sami ulusta geçen sene doğum yaptım ve bir gece annem kaldı yanımda.
Beşevler Dr Sami Ulus araştırma hastanesidir. Bebeğimi götürüyorum. Doktorları çok ilgili. Kararsız kaldığı noktada hocasını çağırıp beraber teşhis koyuyorlar. Doğumumu lokman hekim akayda yaptım. Doktorum ordan ayrıldı. İsim veremem o yüzden ama hiçte sezaryen yapılmıyor. Normal doğuma teşvik ediyorlar risk olmadığı sürece. Benimle beraber normal için bekleyen dört kişi daha vardı o gece. Çok konforluydu odaları. Hemşireler ve ebe sabaha kadar benimleydi. Elimi tutup bana masaj yaptılar. Emzirme danışmanlığı aldım.
Bu arada sami ulusta da emzirme danışmanı var. Odasına girmeden sakın taburcu olma. Zaten doktorun yönlendirir ama gitmeyelim diye düşünme. Hiçbir şekilde yara olmadan emzirmeyi öğretecek:)