Kuzenim hacettepe de dogurdu refakatci annesi kaldi proftu doktoruAnkara dışında ikamet ediyorum 21 haftalik hamileyim Allah nasip kismet ederse doğumumu ailemin yanında Ankara'da yapcam ama hangi hastanede hangi doktor secsem bilemedim. Ozel hastaneler sezaryan yapiyorlar gitme diyolar, devlette refakatci almiyolar rezil oluyosunuz diyolar, devlette dahil başından beri kontrollarini hastanede kendi yapmiyosa doğuma almiyolar diyolar daha da neler diyolar.
ne yapcam inanin bilmiyorum kafam karmakarışıkSevgili anneler bana yardımcı olabilirlerse cok memnun olurum.
Yengem orda dogum yapmisti ilkinde.bidaha cocuga tövbe etmisti.cok kötü davrandilar demisti.ablam zübeyde hanım'da doğurmuştu. açıkçası bana devlet hastaneleri daha mantıklı geliyor. rezil olacağınızı sanmıyorum. hasta bakıcılara bahşiş verir halledersiniz en kötü.
ablamdan hiç böyle bi şikayet almadım.Yengem orda dogum yapmisti ilkinde.bidaha cocuga tövbe etmisti.cok kötü davrandilar demisti.
Zubeyde de resmen afedersin insani itin bi tarafina sokiup cikariyolar hemsireler sanarsin bas hekim aciline hic dusmeyin zaten. Ben gatanin doktorlarindan memnunum. Okdr tedavi goruyoriz ultrasona giriyoruz temel hoca guleryuzlu hemsireler keza oyle ultrasona girecegz ozel gb davraniyorlar aci cksek hemsire elimizden tutuyor sohbet ediyor alah onlardan razi olsun orada dogum yapmadim ama kadin dogum bolumunden memnunumYengem orda dogum yapmisti ilkinde.bidaha cocuga tövbe etmisti.cok kötü davrandilar demisti.
Ben numunede ddoğum yaptım tek bi odada kaldım refakatçi ilk andan beri annemdi misafirler çok rahat gitti geldi hemşireler dktorlar asistanlar ok iyiydi.Ankara dışında ikamet ediyorum 21 haftalik hamileyim Allah nasip kismet ederse doğumumu ailemin yanında Ankara'da yapcam ama hangi hastanede hangi doktor secsem bilemedim. Ozel hastaneler sezaryan yapiyorlar gitme diyolar, devlette refakatci almiyolar rezil oluyosunuz diyolar, devlette dahil başından beri kontrollarini hastanede kendi yapmiyosa doğuma almiyolar diyolar daha da neler diyolar.
ne yapcam inanin bilmiyorum kafam karmakarışıkSevgili anneler bana yardımcı olabilirlerse cok memnun olurum.
Zübeyde Hanım refakatçı alınmıyor özel oda çıkarsa refakatçı var dendi dogruluk payını bilmiyorum ama bana da devlet mantikli geliyor ozele gore daha cok dogum yaptiklarinda yine de arada kaldimablam zübeyde hanım'da doğurmuştu. açıkçası bana devlet hastaneleri daha mantıklı geliyor. rezil olacağınızı sanmıyorum. hasta bakıcılara bahşiş verir halledersiniz en kötü.
Hacettepede 10. Haftadan itibaren oraya gitmen gerekiyormuşKuzenim hacettepe de dogurdu refakatci annesi kaldi proftu doktoru
Gata hiç aklıma gelmemişti. Yenidoğan bolumunde küvez filan varmidir ki bi arastirayim onuZubeyde de resmen afedersin insani itin bi tarafina sokiup cikariyolar hemsireler sanarsin bas hekim aciline hic dusmeyin zaten. Ben gatanin doktorlarindan memnunum. Okdr tedavi goruyoriz ultrasona giriyoruz temel hoca guleryuzlu hemsireler keza oyle ultrasona girecegz ozel gb davraniyorlar aci cksek hemsire elimizden tutuyor sohbet ediyor alah onlardan razi olsun orada dogum yapmadim ama kadin dogum bolumunden memnunum
CanımAnkara dışında ikamet ediyorum 21 haftalik hamileyim Allah nasip kismet ederse doğumumu ailemin yanında Ankara'da yapcam ama hangi hastanede hangi doktor secsem bilemedim. Ozel hastaneler sezaryan yapiyorlar gitme diyolar, devlette refakatci almiyolar rezil oluyosunuz diyolar, devlette dahil başından beri kontrollarini hastanede kendi yapmiyosa doğuma almiyolar diyolar daha da neler diyolar.
Riskli gebelik olduğu ortaya çıkınca ankaraya geldim ve sami ulus kadar guzel ilgilenen bir hastane gormedim inşallah dogumu da orada dusunuyorum.Ben de aynı kaygılarla aylarca araştırdım. Devlete gidip perişan, özele gidip de sezaryen olmak istemiyordum. En sonunda sami ulusun beşevler polikliniğini keşfetttim. Eski turgut özal daha eski fatih hastanesi canım.?Evime uzak olduğu halde oraya gittim. Doğumda ordaydı. Odalar tek kişilik ve özel hastane konforunda. Zaten önceden özel hastane olduğuniçin ona göreOrası bilinmedği için kalabalık da değil.