Ankara'da doğum paketi

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
591
165
23
24
Ankara'da 2025 yılında özel hastanede doğum paketi satın alan var mı? Bilgi verebilir misiniz

Ay sen olduğunun farkında değilim bu ara ne çok konunun altında denk geldik Ankara'da mı yaşıyorsun benim memleket bu arada Prof Dr Hatice Çelik
Evet Hatice hanımı öneriyorlar zaten ben de görüşmeye gideceğim evet benimmm Sen de mi Ankaralısın

Ankara'da 2025 yılında özel hastanede doğum paketi satın alan var mı? Bilgi verebilir misiniz

Ocak ayında Memorial ve Lösante için doğum ücretleri 20.000 - 25.000 civarındaydı normal doğum ve sezaryen olarak. Muayeneler için özel muayenehane sahibi bir doktorla 37.000-TL’ye anlaştık o dönemde. Yani muhtemelen şuan doğum + muayeneler 60-65bin buluyordur diye tahmin ediyorum.

Teşekkür ederim memnun musunuz

Teşekkür ederim memnun musunuz

Yani idare eder diyebilirim. Benim doğum teminatlı sağlık sigortam vardı fakat sigorta kapsamında 10 muayene hakkım olduğu için ve gebelik süresi boyunca 10 hak yetmeyeceği için dışardan bir doktorla anlaşmak zorunda kaldık. Doğumu sigorta kapsamında Medicanada yapmayı düşünüyorum öyle olursa sigortadan ödenmiş olacak. Yok şuan muayeneleri yapan doktor doğuma girsin dersek dediğim gibi ekstra ortalama 25-30bin masraf oluyor.

Evet Hatice hanımı öneriyorlar zaten ben de görüşmeye gideceğim evet benimmm Sen de mi Ankaralısın
Arkadaşım baya memnun kaldı doğumu zor geçti ama doktorla alakası yoktu o iyi geldi dedi bana ilgili bir doktormuş.
Evet Ankaralıyım eşim öğretmen olduğu için boludayız ama iki haftada bir oradayım. Neresindensin canım

Çamlıdereliyim ama altındağda oturuyorum

Bende Altındağlıyım ilkokula kadar oradaydım ama sonra Etimesgut Eryaman hep o taraflarda oturduk
Anladım canım ne güzel hemşehri çıktık bu arada ben de öğretmenim ama atanamadım henüz şimdi de bebiş gelecek nasıl olacak bakalım

Anladım canım ne güzel hemşehri çıktık bu arada ben de öğretmenim ama atanamadım henüz şimdi de bebiş gelecek nasıl olacak bakalım
Aynen ne güzel Ah ya inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın branşın ne ?
Bebiş berekettir derler hallolur bir şekilde inşallah siz sağlıklı olun da

Merhaba. Etimesgut’ta A Life hastanesine gittik. Nakit ödemede 52 bin dediler. Lokman Hekim hastanesi ile sosyal medya üzerinden görüştük. 56 bin dediler. İçerisinde emzirme eğitimi, psikolog seansı, fotoğraf çekimi var. Gerisi de zaten standart taramalar, tahliller. A Life’ta doğuma kendi doktorunuzun girmesini isterseniz ek ücret ödüyormuşsunuz. Epidural anestezi de ek ücrete tabii.

14 ay önce memorialde doğum yaptım memorial doktoru takipliydim sadece doğuma 35.000₺ ödedim

14 ay önce memorialde doğum yaptım memorial doktoru takipliydim sadece doğuma 35.000₺ ödedim

İnanın ben de şaşırdım beni şuan takip eden özel muayenehane sahibi doktorun hastane adına bildirdiği fiyatlar bunlar. Belki anlaşması vardır dicem ama her şekilde sizin döneminizdeki enflasyonla, bir de kendi doktorları olmasına rağmen gerçekten çok pahalıymış. Artık fiyatlara anlam veremediğimiz bir dönemdeyiz gerçekten

Acaba lokman hekimde de mi doğuma kendi doktorumuzun girmesi için ücret ödeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…