Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım etlik lokman hekimden 45 bine almıştıAnkara'da 2025 yılında özel hastanede doğum paketi satın alan var mı? Bilgi verebilir misiniz
Yeni mi acaba. Çok uygun geldi bana şu an içinArkadaşım etlik lokman hekimden 45 bine almıştı
Tam tarih hatırlamıyorum maks 4 ay olmuşturYeni mi acaba. Çok uygun geldi bana şu an için
Teşekkür ederimTam tarih hatırlamıyorum maks 4 ay olmuştur
Ay sen olduğunun farkında değilim bu ara ne çok konunun altında denk geldik Ankara'da mı yaşıyorsun benim memleketTeşekkür ederimhangi doktora gitmiş acaba
Evet Hatice hanımı öneriyorlar zaten ben de görüşmeye gideceğimAy sen olduğunun farkında değilim bu ara ne çok konunun altında denk geldik Ankara'da mı yaşıyorsun benim memleketbu arada Prof Dr Hatice Çelik
Ankara'da 2025 yılında özel hastanede doğum paketi satın alan var mı? Bilgi verebilir misiniz
Teşekkür ederimOcak ayında Memorial ve Lösante için doğum ücretleri 20.000 - 25.000 civarındaydı normal doğum ve sezaryen olarak. Muayeneler için özel muayenehane sahibi bir doktorla 37.000-TL’ye anlaştık o dönemde. Yani muhtemelen şuan doğum + muayeneler 60-65bin buluyordur diye tahmin ediyorum.
Teşekkür ederimmemnun musunuz
Arkadaşım baya memnun kaldı doğumu zor geçti ama doktorla alakası yoktu o iyi geldi dedi bana ilgili bir doktormuş.Evet Hatice hanımı öneriyorlar zaten ben de görüşmeye gideceğimevet benimmm
Sen de mi Ankaralısın
Çamlıdereliyim ama altındağda oturuyorumArkadaşım baya memnun kaldı doğumu zor geçti ama doktorla alakası yoktu o iyi geldi dedi bana ilgili bir doktormuş.
Evet Ankaralıyım eşim öğretmen olduğu için boludayız ama iki haftada bir oradayım. Neresindensin canım
Bende Altındağlıyım ilkokula kadar oradaydım ama sonra Etimesgut Eryaman hep o taraflarda oturdukÇamlıdereliyim ama altındağda oturuyorum![]()
Anladım canım ne güzel hemşehri çıktık bu arada ben de öğretmenim ama atanamadım henüzBende Altındağlıyım ilkokula kadar oradaydım ama sonra Etimesgut Eryaman hep o taraflarda oturduk![]()
Aynen ne güzelAnladım canım ne güzel hemşehri çıktık bu arada ben de öğretmenim ama atanamadım henüzşimdi de bebiş gelecek nasıl olacak bakalım
Merhaba. Etimesgut’ta A Life hastanesine gittik. Nakit ödemede 52 bin dediler. Lokman Hekim hastanesi ile sosyal medya üzerinden görüştük. 56 bin dediler. İçerisinde emzirme eğitimi, psikolog seansı, fotoğraf çekimi var. Gerisi de zaten standart taramalar, tahliller. A Life’ta doğuma kendi doktorunuzun girmesini isterseniz ek ücret ödüyormuşsunuz. Epidural anestezi de ek ücrete tabii.Ankara'da 2025 yılında özel hastanede doğum paketi satın alan var mı? Bilgi verebilir misiniz
14 ay önce memorialde doğum yaptım memorial doktoru takipliydim sadece doğuma 35.000₺ ödedimOcak ayında Memorial ve Lösante için doğum ücretleri 20.000 - 25.000 civarındaydı normal doğum ve sezaryen olarak. Muayeneler için özel muayenehane sahibi bir doktorla 37.000-TL’ye anlaştık o dönemde. Yani muhtemelen şuan doğum + muayeneler 60-65bin buluyordur diye tahmin ediyorum.
14 ay önce memorialde doğum yaptım memorial doktoru takipliydim sadece doğuma 35.000₺ ödedim
Acaba lokman hekimde de mi doğuma kendi doktorumuzun girmesi için ücret ödeyeceğizMerhaba. Etimesgut’ta A Life hastanesine gittik. Nakit ödemede 52 bin dediler. Lokman Hekim hastanesi ile sosyal medya üzerinden görüştük. 56 bin dediler. İçerisinde emzirme eğitimi, psikolog seansı, fotoğraf çekimi var. Gerisi de zaten standart taramalar, tahliller. A Life’ta doğuma kendi doktorunuzun girmesini isterseniz ek ücret ödüyormuşsunuz. Epidural anestezi de ek ücrete tabii.
O konuda bir fikrim yok. Sosyal medya üzerinden görüştüğümüz için sadece fiyat aldık.Acaba lokman hekimde de mi doğuma kendi doktorumuzun girmesi için ücret ödeyeceğiz