Ankara'da Dış Mekan Ücretsiz Çekim Yapacağım

bop

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
188
2
118
Adana
Merhaba bayanlar. Portfolyomu genişletmek amaçlı bir çifte 2-3 saatlik dış çekim yapacağım. Nişan,kına veya düğünü olacak Ankaralı bayanlar benimle irtibata geçebilirsiniz :) Ayrıca buradan irtibata geçen gelinlere de ayrıca sürprizler yapabilirim :)

Arkadaşlar teklifim geçerli halen. Kalite açısından tereddüt olmasın isteyene foto gönderebilirim.Eğitimime,tecrübeme ve hayal gücüme güveniyorum

Arkadaşlar teklifim geçerli halen. Kalite açısından tereddüt olmasın isteyene foto gönderebilirim.Eğitimime,tecrübeme ve hayal gücüme güveniyorum

teklifiniz hala geçerliyse 6 haziranda düğünümüz var bir kaç fotoğraf yollayabilirmisiniz tamda ihtiyacımız olan şey

benim 5 Nisanda düğünüm var. çekim yapabilir misiniz?

8 Mayıs düğünüm var isterseniz, tabi örnek çekimlerinizi görmek isterim :) Birde makine iyi olduktan sonra azcık hayalgücüyle çok güzel işler çıkıyor.

O tarihte çekimim var teşekkürler talep için, ücretsiz çekim yapmayacağım tarihler dolu büyük ölçüde. İsterseniz çekim ücretleri için bilgi alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…