• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Dış Mekan Ücretsiz Çekim Yapacağım

bop

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
188
2
118
Adana
Merhaba bayanlar. Portfolyomu genişletmek amaçlı bir çifte 2-3 saatlik dış çekim yapacağım. Nişan,kına veya düğünü olacak Ankaralı bayanlar benimle irtibata geçebilirsiniz :) Ayrıca buradan irtibata geçen gelinlere de ayrıca sürprizler yapabilirim :)

Arkadaşlar teklifim geçerli halen. Kalite açısından tereddüt olmasın isteyene foto gönderebilirim.Eğitimime,tecrübeme ve hayal gücüme güveniyorum :nazar::nazar::nazar:

Arkadaşlar teklifim geçerli halen. Kalite açısından tereddüt olmasın isteyene foto gönderebilirim.Eğitimime,tecrübeme ve hayal gücüme güveniyorum :nazar::nazar::nazar:

teklifiniz hala geçerliyse 6 haziranda düğünümüz var bir kaç fotoğraf yollayabilirmisiniz tamda ihtiyacımız olan şey :46:

Merhaba bayanlar. Portfolyomu genişletmek amaçlı bir çifte 2-3 saatlik dış çekim yapacağım. Nişan,kına veya düğünü olacak Ankaralı bayanlar benimle irtibata geçebilirsiniz :) Ayrıca buradan irtibata geçen gelinlere de ayrıca sürprizler yapabilirim :)

benim 5 Nisanda düğünüm var. çekim yapabilir misiniz?

8 Mayıs düğünüm var isterseniz, tabi örnek çekimlerinizi görmek isterim :) Birde makine iyi olduktan sonra azcık hayalgücüyle çok güzel işler çıkıyor.

O tarihte çekimim var teşekkürler talep için, ücretsiz çekim yapmayacağım tarihler dolu büyük ölçüde. İsterseniz çekim ücretleri için bilgi alabilirsiniz

Back