• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da dış çekim..

sareban

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
13
0
16
Ankara
çok kararsızlık içerisindeyim. Ankara'da dış çekim fotoğrafta iyi ve ayrıca da fiyatları uygun bi fotoğrafçı arıyorum. var mı bilgisi, fotoğraf çektirmiş olup tavsiyesi olan..? hiç bi hazırlığım yok artık bi taraftan başlamam gerek kızlar.

yardım bekliyorum kızlar... tavsiyelerinize ihtiyacım var.

slm,ben tanıyorum çeken birini ayrıca arkadaşım da düğün hikayesi çektirdi 1 hafta sonra da kardeşimi çekicekler ankara da..
dizaynd sitenin adı. internette arayabilirsin.özel mesaj yazıp mailini de yazarsan sana link i ordan gönderebilirim.

kızlar ben 15 haziran geliniyim daha yeniyim sayılır :) fotoğrafçımdan makyözüme herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırdım ve en güzel,en uygununu seçtim. o yüzden herşeyimi önerebilirim size. fotoğrafçım esatta onur bacacı stüdyo 312. inanılmaz iyi bi ekip ve çok eğlenceli bi çekim yaptılar. ben düğün hikayesini tercih ettim çünkü normalde dış mekan çekim fiyatına düğün hikayesi yapıyolar:34:

Back