T tarmasirin Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2012 17 2 18 Mart 2013 Konu Sahibi tarmasirin #1 düzenli olarak yürümek istiyorum ama motivasyonum eksik.ankarada dikmen vadisi civarında oturup yürümek isteyenler beraber yürüyebiliriz.acele edelim lütfen.
düzenli olarak yürümek istiyorum ama motivasyonum eksik.ankarada dikmen vadisi civarında oturup yürümek isteyenler beraber yürüyebiliriz.acele edelim lütfen.
usya elmakurdu Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2009 38 0 35 25 Mart 2013 Konu Sahibi tarmasirin #2 yakın oturuyorum ama şuanda spor merkezine gidiyorum mayısta üyeliğim bitiyo. mayıstan sonra vadide koşmayı düşünüyorum bende :)
yakın oturuyorum ama şuanda spor merkezine gidiyorum mayısta üyeliğim bitiyo. mayıstan sonra vadide koşmayı düşünüyorum bende :)
T tarmasirin Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2012 17 2 25 Mart 2013 Konu Sahibi tarmasirin #3 tamam,ben de haftanın 3 günü hanımlar lokaline gidiyorum.mayısta hem vadide yürürüz,hem de lokale giderim.bana uyar.
tamam,ben de haftanın 3 günü hanımlar lokaline gidiyorum.mayısta hem vadide yürürüz,hem de lokale giderim.bana uyar.
usya elmakurdu Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2009 38 0 35 26 Mart 2013 Konu Sahibi tarmasirin #4 çankayadaki hanımlar lokalinemi gidiyosun? memnunmusun orası nasıl ben biara düşündümde geri vazgeçtim
çankayadaki hanımlar lokalinemi gidiyosun? memnunmusun orası nasıl ben biara düşündümde geri vazgeçtim
T tarmasirin Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2012 17 2 26 Mart 2013 Konu Sahibi tarmasirin #5 dikmen hanımlar lokaline gidiyorum.benim için şimdilik yeterli oluyor.