• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARADA DEVLET Mİ ÖZELDE DOĞUM MU?

MuaLLime Rana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
242
81
48
34
Merhaba hanımlar; Ankara şehir hastanesi, Hacettepe hastanesi veya Çukurambar Koru hastanesinde doğum yapma konusunda kararsızım. Çukurambar koruda iyi bir doktor var ama fiyatı da 10 bin kadar. Hacettepede de doktorumuzu dışarıda muayenehanesi olan doktor olarak seçiyoruz ama normal doğuma girmiyor. Şehir hastanesinde ise hangi doktorun geldiği belli değil. Siz olsanız ne yaparsınız?

Merhaba hanımlar; Ankara şehir hastanesi, Hacettepe hastanesi veya Çukurambar Koru hastanesinde doğum yapma konusunda kararsızım. Çukurambar koruda iyi bir doktor var ama fiyatı da 10 bin kadar. Hacettepede de doktorumuzu dışarıda muayenehanesi olan doktor olarak seçiyoruz ama normal doğuma girmiyor. Şehir hastanesinde ise hangi doktorun geldiği belli değil. Siz olsanız ne yaparsınız?
Hem hacettepe perinatoloji hemde Çukurambar koruya gidiyorum. Koruda hangi doktor? Neye önem verdiğine göre değişebilir cevap.

Hem hacettepe perinatoloji hemde Çukurambar koruya gidiyorum. Koruda hangi doktor? Neye önem verdiğine göre değişebilir cevap.
Korunun kendi doktoru değil. Muayenehanesi olan Fatma Bolkan adındaki doktor. Ama doğumu koruda yaptıracak. Fiyatı çok pahalı olduğu İçin alternatif seçenek arıyorum. Yani güvenilirliği önemli doktorun benim için ve işinde ehil olması

Korunun kendi doktoru değil. Muayenehanesi olan Fatma Bolkan adındaki doktor. Ama doğumu koruda yaptıracak. Fiyatı çok pahalı olduğu İçin alternatif seçenek arıyorum. Yani güvenilirliği önemli doktorun benim için ve işinde ehil olması
Ben şehir hastanesine gidiyorum şimdilik. Doğum yapanlar memnunmuş duyduğum kadarıyla. Hacettepeye gitmek isterdim ama 10 haftadan sonra almıyorlarmış ve ben 14. haftamdayım

Ben şehir hastanesine gidiyorum şimdilik. Doğum yapanlar memnunmuş duyduğum kadarıyla. Hacettepeye gitmek isterdim ama 10 haftadan sonra almıyorlarmış ve ben 14. haftamdayım
Murat Gültekin hocanın kendi özel muayenehanesi var. Belki o doktor sonradan da alıyor olabilir. Bir sorun isterseniz kendisine instagramdan mesaj yazarsanız cevap gönderir

Şehir Hastanesi'nde dogurun
Epidural veriliyor şehir Hastanesi'nde

Diğer devletler öyle değil

Etrafımda şehir hastanesinden memnun olan 4-5 kişi duydum, bende şehir hastanesine gidiyorum ancak lokman hekimde olabilir dogum yapma konusunda bende hala karar veremedim

Hangisine karar verdiniz bende araştırıyorum aslında Hacettepe bana çok yakın ama oranın sıstemı doktorları konusunda bılgım yok koruda zahide hanımı duydum napıcamı şaşırdım

Şehir hastanesinde ocak ayında dış gebelik ameliyatı oldum. Sorunsuz geçti. Çok memnun kaldım. Öncesinde dış gebelik tanısı için karı-koca ankarada ünlü bir kliniğe gidiyordum. Kadın dış gebelik derken eşi değil dedi. Sürekli beta istediler ve beta verdiğim günün ertesi çıktı bu şekilde 3 gün oyalandım. En son yine beta isteyince şehir hastanesinde verip gelicem dedim çünkü max 2 aaatte çıkıyordu şehirde. Ve şehir acile gittiğimde dış gebelik tanısı kesin olarak kondu. O yüzden de oraya güveniyorum.
Ama dün gittiğimde hoş olmayan şeyler yaşadım. Doktor da önemli tabi. Şehir hastenesinin şöyle bir dezavantajı var her gittiğinde farklı bi doktor hatta farklı asistan, her gittiğinde hikayeni yeniden anlatıyorsun. Bi sorun olduğunda doktora özel ulaşamıyorsun vs. Bilemiyorum bende napıcam 😞

Özel 19mayıs hastanesi Dr Naciye sandıkcı
Ben iki doğumumuda orada yaptım harika bir doktor. Küçük ve piyasaya göre en uygun hastane.

Hangisine karar verdiniz bende araştırıyorum aslında Hacettepe bana çok yakın ama oranın sıstemı doktorları konusunda bılgım yok koruda zahide hanımı duydum napıcamı şaşırdım
Zahide hanıma sakın gitmeyin. Bir arkadaşım gitti, sürekli reklam peşinde olduğunu söyledi. Bana samimi gelmiyordu zaten. Sosyal medya çok yanıltıcı. Ben muayenehanede devam ediyorum, Fatma Bolkan doktorumun adı. Doğum sonrası yorum yapabileceğim ama giden arkadaşlarım memnun kaldılar. Normal doğumu destekliyor. Hacettepede Murat Gültekin’e iyi deniyor muayenehanesi varmış ama normal doğuma girmiyormuş mesai saati dışında. Siz neye karar verdiniz ? Keçiören Medikal parktaki bayan doktorları da asla önermem

Zahide hanıma sakın gitmeyin. Bir arkadaşım gitti, sürekli reklam peşinde olduğunu söyledi. Bana samimi gelmiyordu zaten. Sosyal medya çok yanıltıcı. Ben muayenehanede devam ediyorum, Fatma Bolkan doktorumun adı. Doğum sonrası yorum yapabileceğim ama giden arkadaşlarım memnun kaldılar. Normal doğumu destekliyor. Hacettepede Murat Gültekin’e iyi deniyor muayenehanesi varmış ama normal doğuma girmiyormuş mesai saati dışında. Siz neye karar verdiniz ? Keçiören Medikal parktaki bayan doktorları da asla önermem
Merhabalar doğum yaptınız mı? Şu an 6. haftadayım doktor araştırıyorum Fatma hanıma gitmeyi düşünüyorum muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?

merhaba acaba bu doktora gittiniz mi bende ona gitmeyi düşünüyorum

Özel 19mayıs hastanesi Dr Naciye sandıkcı
Ben iki doğumumuda orada yaptım harika bir doktor. Küçük ve piyasaya göre en uygun hastane.
Bende hamileligimin ilk başinda bahsettiğiniz doktora riskli gebelik sürecinde olduğum için iki kere gittim. Memnun olmanıza sevindim sizin. Fakat kendisi beni tersledi hoş şeyler yaşamadık. Ben şuan lokman hekim akay hastanesine gidiyorum doğum paketi aldım 12.000 doktorum demet kokanali çok sevecen biri güzel yaklaşıyor. Konuyu açan arkadaşa öneririm 🌸

Back