Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba arkadaşlar Ankarada yaşıyorum Gölbaşı devlet hastenesinde rinoplasti geçirdim çok memnum kaldım bilgi almak isteyen olursa süreç doktor vs yardımcı olabilirim
Herkese merhaba arkadaşlar Ankarada yaşıyorum Gölbaşı devlet hastenesinde rinoplasti geçirdim çok memnum kaldım bilgi almak isteyen olursa süreç doktor vs yardımcı olabilirim
bence en başta en önemli şey doktor,devlette olduğum için biraz sıra bekledm ocakta gittim taaa haziranda oldum ama değdi bence ya görüntüsü rahatsız edici bir burnum yoktu açıkcası sağlık açısındansa bir problemim yoktu ama kendimi mutsuzda hissediyordu şimdi daha iyiyim kim nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı Dediğim gihi Ankara gölbaşı devlet hastanesi DrArif Özses
Dr arif Özses kesinlikle tavsiye ederim,hassas dokulara o kadar güzel girmişki korktuğum kadar şişkinlik ve morartı yaşamadım ama tabi bu benim acı eşiğimlede alakalı bir durum herkesde aynı sonucu doğurmaya bilir,uzun yıllar istediğim bir operasyondu kendimi daha iyi hissediyorum