- 1 Ekim 2012
- 618
- 820
-
- Konu Sahibi pompirikya
Hafızana bayıldım yahuuevet damla dedi high profil kas zarı altı 300cc dedi .. Ama birkaç dr la daha görüşcem yuvarlak mı daha iyi toparlar toksa damla mı ? Benimkiler malum sönmüş balon gibi
Canim zeynep hanima oldum ben ipek hanimla girdi ameliyata dicle hanim var ekip guzel ameliyathaneleri korkutucu degil urkutmuyolar ben normal dogum yaptim iki tane onun haricinde hic ameliyat olmadim ilk defa olmama ragmen korkmadim.Aynen dediğin gibi hacettepeye bir gideyim ben.. Orada plastik cerrahı bir arkadaşım vardı ama istanbula gitti. Ondan bilgi alayım en iyisi birde asistanlarla konuşayım.. Çokk teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
Dokun yoksa yuvarlak hic hos olmuyo dusunsene dimdik sanki omuzlarindan goguslerin firlamis gibi duruyo benim damla mesela ama kisa profil taktilar yapay gibi durmuyo herkes gercek zannediyolar bence yapay durmamasi cok daha guzel ve ellerinden geldigi ce doktorlar ameliyata degsin diyolar ve size en guzel gogsu seciyolar su anda mukemel duruyo o kadar memnunum ki anlatamam yani buyuk riske gozum kapali giirdim ama cok sukur memnun kaldim bence docentlere okadar para vermek bana gore sacma geliyo zaten asistanlar kafalarina gore yapamiyolar mutlaka docentlerin kontrolu altinda yapiuolar birde hacettepe senin basina gelebilecek komplikasyonlari net bir sekilde soluyolar saklamiyolar yani ikna etmek icin ugrasmiyolar ameliyat sonrasi cok onemli mesela benim ameliyattan 10 gun sonra hematom olustu neefes alamadim gece acile gittim servis bolumundeki doktorlar var eger nobetciyse kendi doktorumds olabilirdi hemen ameliyatlik durum varsa hemen yapabiliyorlar yani sadece olmak degil sonrasi cok daha zor bir surec randevu bile almiyodum doktorumu telefonda ariyorum pazar gjnu nobetciyim diyerek pazar gunu gunduz yada gece gidiyorum bes dakkada bakiyo sonuclari soluyo bunlar cok onemli seyler dikat edin cunku gercekten doktorlar icin kolay hasta icin zor. Bir ameliyat ilk uayndigim ani tarif bile edemem size gogsunuzde muthis bir baski nefesleriniz kisa sik yani geciyo acisi ama ben cok konustum neyse sormak istediginiz bisi varsa yardimci olurum.Ben yuvarlakciyim. Canli ornek de gorunce... tabi dr ne diyorsa o.
Benim hiç dokum olmamasına rağmen yuvarlak bende çok doğal durdu.bence doğallığı sadece damla veya yuvarlak olması etkilemiyor,silikonun yerleştiriliş şekli çok önemli diye düşünüyorum.mesela benim altlar,üste göre daha dolgun ve üstte geçiş yumuşak.zaten damlamsı bir görüntüsü var.ama dediğin gibi yuvarlak olup tepeleri çok dolgun duranlar da olabiliyor.Dokun yoksa yuvarlak hic hos olmuyo dusunsene dimdik sanki omuzlarindan goguslerin firlamis gibi duruyo benim damla mesela ama kisa profil taktilar yapay gibi durmuyo herkes gercek zannediyolar bence yapay durmamasi cok daha guzel ve ellerinden geldigi ce doktorlar ameliyata degsin diyolar ve size en guzel gogsu seciyolar su anda mukemel duruyo o kadar memnunum ki anlatamam yani buyuk riske gozum kapali giirdim ama cok sukur memnun kaldim bence docentlere okadar para vermek bana gore sacma geliyo zaten asistanlar kafalarina gore yapamiyolar mutlaka docentlerin kontrolu altinda yapiuolar birde hacettepe senin basina gelebilecek komplikasyonlari net bir sekilde soluyolar saklamiyolar yani ikna etmek icin ugrasmiyolar ameliyat sonrasi cok onemli mesela benim ameliyattan 10 gun sonra hematom olustu neefes alamadim gece acile gittim servis bolumundeki doktorlar var eger nobetciyse kendi doktorumds olabilirdi hemen ameliyatlik durum varsa hemen yapabiliyorlar yani sadece olmak degil sonrasi cok daha zor bir surec randevu bile almiyodum doktorumu telefonda ariyorum pazar gjnu nobetciyim diyerek pazar gunu gunduz yada gece gidiyorum bes dakkada bakiyo sonuclari soluyo bunlar cok onemli seyler dikat edin cunku gercekten doktorlar icin kolay hasta icin zor. Bir ameliyat ilk uayndigim ani tarif bile edemem size gogsunuzde muthis bir baski nefesleriniz kisa sik yani geciyo acisi ama ben cok konustum neyse sormak istediginiz bisi varsa yardimci olurum.
Oda doktorun mahareti olmus yapilanlari inceledim hepsi bi tuhaf duruyodu o yuzden soledim bana da damla taktilar ama yuverlaga cok benziyodu kisa profil zeten benim gozumde silikonun oldugu belli olmamasi onceden yoktu memislerim sey dusunurdum ama olsada silikonlu olsa silikon belli olsa ne olurki falan diyordum biraz dikkatli bakinca dogal durmasi cok daha guzelmis cunku o silikonlari belli olan kisiler ellediginde ve sutyensiz oldugunda igrenc duruyolar.Benim hiç dokum olmamasına rağmen yuvarlak bende çok doğal durdu.bence doğallığı sadece damla veya yuvarlak olması etkilemiyor,silikonun yerleştiriliş şekli çok önemli diye düşünüyorum.mesela benim altlar,üste göre daha dolgun ve üstte geçiş yumuşak.zaten damlamsı bir görüntüsü var.ama dediğin gibi yuvarlak olup tepeleri çok dolgun duranlar da olabiliyor.
Bence de doğallık çok önemli canım.hele de eşim,bu konuda takıntılı.zaten doktorumun yaptığı yuvarlakları görüp beğenmeseydim,damlaya tamam diyecektim.çünkü bana damlayı önermişti.ama yuvarlakların da çok doğal durduğunu görünce yuvarlağı tercih ettimOda doktorun mahareti olmus yapilanlari inceledim hepsi bi tuhaf duruyodu o yuzden soledim bana da damla taktilar ama yuverlaga cok benziyodu kisa profil zeten benim gozumde silikonun oldugu belli olmamasi onceden yoktu memislerim sey dusunurdum ama olsada silikonlu olsa silikon belli olsa ne olurki falan diyordum biraz dikkatli bakinca dogal durmasi cok daha guzelmis cunku o silikonlari belli olan kisiler ellediginde ve sutyensiz oldugunda igrenc duruyolar.
benim vardı biraz yani meme altıyla meme arası 9 cm geliyordu tam tahta değildim yani ama üst bedenim ince benim güzel dolgun oldu daha fazlası bende yapay dururdu zayıflarda abartı durunca sevmiyorum tam kıvamında açıkçasıEvet canim benim hic doku yoktu senin varmiydi 250 bana 225 dediler 295 taktilar ama cok guzel oldu
aynen canım benim de yuvarlak ve üst bedenim baya ince ona rağmen çok doğal durdu göğüs kafesine yedirerek doğal bir geçiş sağladı ve hem görsel olarak hem dokununca hissedilmiyor neresi kendi dokum silikon nereden başlıyor, alta doğru dolgunluk verdi üstte top top duran victoria bekcham tarzı memeyi beğenmiyorumBenim hiç dokum olmamasına rağmen yuvarlak bende çok doğal durdu.bence doğallığı sadece damla veya yuvarlak olması etkilemiyor,silikonun yerleştiriliş şekli çok önemli diye düşünüyorum.mesela benim altlar,üste göre daha dolgun ve üstte geçiş yumuşak.zaten damlamsı bir görüntüsü var.ama dediğin gibi yuvarlak olup tepeleri çok dolgun duranlar da olabiliyor.
Sevindim senin adina gercekten sanliyiz insalllah herkesinki guzel olur ve hakkettileri guzell memelere kavusurlar.Bence de doğallık çok önemli canım.hele de eşim,bu konuda takıntılı.zaten doktorumun yaptığı yuvarlakları görüp beğenmeseydim,damlaya tamam diyecektim.çünkü bana damlayı önermişti.ama yuvarlakların da çok doğal durduğunu görünce yuvarlağı tercih ettim
O zman cok guzel benim hic yoktu su anda bayagida buyuk oldu 295 taktilar kendi gogsum gibi duruyo. Ama sunu okudugum ve gordugum kadariyla gogus butun kadinlarin sorunukimisi buyuk kimisi kucuk kimisi sarkik diye sikayet ediyo cocuk emzirmekte buyuk fayda. var bide silikonda cunku deri biraz olsun genisledigi icin daha fazla silikon alabiliyo.benim vardı biraz yani meme altıyla meme arası 9 cm geliyordu tam tahta değildim yani ama üst bedenim ince benim güzel dolgun oldu daha fazlası bende yapay dururdu zayıflarda abartı durunca sevmiyorum tam kıvamında açıkçası
Bide en cok sevdigim sey esim bana tombradirim diyor onunkilerle ayni goruntuye sahibimaynen canım benim de yuvarlak ve üst bedenim baya ince ona rağmen çok doğal durdu göğüs kafesine yedirerek doğal bir geçiş sağladı ve hem görsel olarak hem dokununca hissedilmiyor neresi kendi dokum silikon nereden başlıyor, alta doğru dolgunluk verdi üstte top top duran victoria bekcham tarzı memeyi beğenmiyorum
Dokun yoksa yuvarlak hic hos olmuyo dusunsene dimdik sanki omuzlarindan goguslerin firlamis gibi duruyo benim damla mesela ama kisa profil taktilar yapay gibi durmuyo herkes gercek zannediyolar bence yapay durmamasi cok daha guzel ve ellerinden geldigi ce doktorlar ameliyata degsin diyolar ve size en guzel gogsu seciyolar su anda mukemel duruyo o kadar memnunum ki anlatamam yani buyuk riske gozum kapali giirdim ama cok sukur memnun kaldim bence docentlere okadar para vermek bana gore sacma geliyo zaten asistanlar kafalarina gore yapamiyolar mutlaka docentlerin kontrolu altinda yapiuolar birde hacettepe senin basina gelebilecek komplikasyonlari net bir sekilde soluyolar saklamiyolar yani ikna etmek icin ugrasmiyolar ameliyat sonrasi cok onemli mesela benim ameliyattan 10 gun sonra hematom olustu neefes alamadim gece acile gittim servis bolumundeki doktorlar var eger nobetciyse kendi doktorumds olabilirdi hemen ameliyatlik durum varsa hemen yapabiliyorlar yani sadece olmak degil sonrasi cok daha zor bir surec randevu bile almiyodum doktorumu telefonda ariyorum pazar gjnu nobetciyim diyerek pazar gunu gunduz yada gece gidiyorum bes dakkada bakiyo sonuclari soluyo bunlar cok onemli seyler dikat edin cunku gercekten doktorlar icin kolay hasta icin zor. Bir ameliyat ilk uayndigim ani tarif bile edemem size gogsunuzde muthis bir baski nefesleriniz kisa sik yani geciyo acisi ama ben cok konustum neyse sormak istediginiz bisi varsa yardimci olurum.
Benimki cok sert dogru soluyosun yumusayacak diyolar ama 2 olcak cok az yumusadi bekleyecem bakalim nasil olcakbenimde dokum yok gibiydi ve yuvarlak takıldı. herkes nekadar doğal durduğunu söyleyip duruyor. biraz dr eliyle alakalı bi durum. damla modelleride beğeniyorum tabiki ama yuvarlak protez daha yumuşak damlaya göre.
Benimki cok sert dogru soluyosun yumusayacak diyolar ama 2 olcak cok az yumusadi bekleyecem bakalim nasil olcak
Aynen canim tas gibiler tas gibi hatunum masallah bana:))))hiçbirzaman yuvarlak protez kadar yumuşak olmayacak canım seninkiler. çünkü damla şeklini koruyabilmesi için daha sert bir jel oluyor damla protezin içinde. ama çok takma kafana sen memnunsan gerisi boş. taş gibi memelerim var dersin olur biter :))
Haline Sukret hic olmasaydi gorurdum seni keske buyuk olsaydi derdin olan bisiden memnun olmaman ayri olmayan birseyden memnun olmamak apayri bisi :))))) toparlayici sutyenle isini halledebilirsin bak biz bicak altina yattik aci cektik allah sana meme vermis.daha ne istiyon:)))bide benimkiler taş olsa.. kocaman ve sarkık off offff
Canım benim bi arkadaşım, erkeğe meme olsun yeter ... Sarkık markık farketmez demiştibide benimkiler taş olsa.. kocaman ve sarkık off offff
Aynen ayyyy olmayan bilir dusunsene erkek gibisin bunun verdigi uzuntu cok baska omuzlar dusuk olur birseyi begenerek alamazsin kocanin karsisina. CIplak. Ikmak istemzsin vs vs o kadar. Cok ki sebebiCanım benim bi arkadaşım, erkeğe meme olsun yeter ... Sarkık markık farketmez demiştiHarika sütyenler var, eminim sütyenle harika duruyordur Sıkma canını, bak benim hiç yok TAPTAKIR KURU BAKIR
İşte o benim canım. Oğlum bi kere başını koydu " taaaaak" diye ses çıktı.eşim de " aman oğlum dikkat et, kafan yarılacak" dedi.Aynen ayyyy olmayan bilir dusunsene erkek gibisin bunun verdigi uzuntu cok baska omuzlar dusuk olur birseyi begenerek alamazsin kocanin karsisina. CIplak. Ikmak istemzsin vs vs o kadar. Cok ki sebebi