• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Devlet Hastanesinde burun estetiği ....

:) benım msj hakkım 100 olmadıgı ıcın özelınden cvp yazamadım kusura bakma.benim ameliyata billur girdi.nefes problemım yoktu sadece estetık amaclı oldum.plastik cerrah ameliyat yapıyor ggıtmeden once tel ile randevu almısdım.burnumda kemik vardı bırazda genişdi.burnumdaki kemik düzeldi burun daraltıldı hafıfdende kaldırıldı burun delikleri buruna göre kucultu.cok dogal oldu.zaten burun ameliyatı olmussun 2 kez ameliyat sonrası zorlukları az cok tahmın edıyorsundur.zaten doktor cok ıyı ılgılenıyor sen sadece nasıl bır burun ıstedıgını anlatyrsun oda yapmaya calısıyor.ama bıkac ay beklersin.saglık guvencın varmı.bırde 2kez amelıyt olmussun ne probllem cıktı.valla uzuldum cunku amelıyt cıdden zor.

Bana da bilgi verir misinizz:(

Arkadaşlar ben genellikle bakıyorum özele bir eğilim var.Ben de bundan önce iki kez özel doktora ameliyat oldum ama sonuç içler acısı.Artık özelin bir para tuzağı olduğunu düşünüyorum ve devlet hastanesinde olmak istiyorum.Maddi imkanlarımı çok zorladım şimdiye dek.Ama hangi hastanede hangi doktor çok iyi burunlar yapar,hem nefes problemim hem görüntü düzelir bilmiyorum.

Aranızda devlet hastanesinde olup memnun kalanlar varsa yardımcı olabilirler mi ?

Kime oldular ? nasıl oldu ? memnunlar mı?

Ben olsam gata doktorlarından birine olurdum. Asker burnu ameliyat ede ede adamlar gözleri kapalı yapar duruma gelmişler

Ben de varım :) Ama Gata da estetik yapacaklarını pek sanmıyorum ben :(
Bu arada bir ay geçmiş aradan :KK35: Kimseden ses çıkmamış :uykucu:

merhaba canım ben çok araştırdım ve hani özel yada devlet hastanesı fark etmıyordu benım ıcın doktorun sadece ıyı olmasını ıstıyordum.ankarada gazi hastanesinde ameliyat oldum sana 2 tane doktor tavsıye edıyorum selahattın özmen ve billur sezgin.temmuz ayında oldum.ılk muayene oluyorsun hemen yapmıyorlr amelıyatı bıkac ay ertelıyorlr amelıytı.doktorlr tampon kullanmıyor amelıytm cok rahat gecdı 1 gun hastanede kalıyorsun.sen sadece burun alcını yanı amelıyatta gereklı olan ıhtıycaları alıyorsun oda 200 tl falan tutuyor.yuzune yakışcak en dogal burunu yapıyorlar.sormak ıstedgın bişiy varsa elımden gelen yardımı yaparım ıyı gunler.
Pınarcım ben de ameliyat olmayı düşünüyorum gazide fotoğraf paylaşabilir misin bir de hiç sıkıntı yaşadın mı lütfen yardımcı olursan cokk sevinirim

Back