- Konu Sahibi fataldanger
-
merhaba canım ben çok araştırdım ve hani özel yada devlet hastanesı fark etmıyordu benım ıcın doktorun sadece ıyı olmasını ıstıyordum.ankarada gazi hastanesinde ameliyat oldum sana 2 tane doktor tavsıye edıyorum selahattın özmen ve billur sezgin.temmuz ayında oldum.ılk muayene oluyorsun hemen yapmıyorlr amelıyatı bıkac ay ertelıyorlr amelıytı.doktorlr tampon kullanmıyor amelıytm cok rahat gecdı 1 gun hastanede kalıyorsun.sen sadece burun alcını yanı amelıyatta gereklı olan ıhtıycaları alıyorsun oda 200 tl falan tutuyor.yuzune yakışcak en dogal burunu yapıyorlar.sormak ıstedgın bişiy varsa elımden gelen yardımı yaparım ıyı gunler.
Ben de Ankara'da devlet hastanesinde estetik burun ameliyatı oldum çok ta memnun kaldım doktorumdan :))
Bence plastik cerrahi Doktoruna ameliyat olmak daha iyi estetik onların alanı ben sincanda ameliyat oldum bir buçuk milyara doktoru da tavsiye ediyorum arkadaşlarıma :))
arkadaslar gazi hastanesindeki plastik cerrahların hepsi de iyi bence ben orda oldum her gittiğimde plastik cerrahi katında ordaki farklı doktorlara ameliyat olmus olan bisürü hasta görüodum.gazi hast.de 13. kata gidip bilgi alabilirsiniz doktor muayene ücreti ödüosunuz tabi doktora göre değişiyo kimi 200 kimi daha az ya da daha fazla ama kalkmıs da olablir tam bilmiorum en son öyleydi kbb doktorları da yapıo da ben kesinlikle plastik cerrahiden bi doktora yaptırmanızı öneriyorum
Arkadaşlar,ben 14 mart 2014 te ankara uni.estetik ve plastik cerrahi bölümünda prof.dr zeki can a oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorum Prof. Dr Zeki CAN ve burada vesile olan yorumlara artı evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum,
o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz zeki hocanın
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım,
ilk günden kararımı vermiştim ve ameliyatımı oldum zaten ön
görüşmede hocam resmen benim yerinime düşünmüşcesine soruları daha sorulmadan cevaplanmış olcaktır en doğru şekilde yönlendirecek, duymak istediklerinizi değil olanı ve olması gerekenleri size tek tek sabırla anlatacaktır.
Aylarca internetten araştırma yaptım güvenebileceğim bir doktor bulabilmek için sonunda sadece yorumlardan yola çıkarak Zeki hocayla görüşmeye gittiğimide belirtiyim
Yorumlar başta abartılı geldi bu kadar olabilir mi dedim ama sonra bizzat görüşünce yorumların abartı pof poflanma olmadığını anladım.
Ben kan aldırırken bile bayılan hastane fobisi olan biriyim.Burun ameliyatı olmayı çok istiyordum ama bir o kadar da korkuyordum.
Doktorum görüşme sırasında ben veya bır baska doktor olsun doktorunuza güvenin dedi ,gerçekten de ;
O'na güvenin ! Eğer hayatınızda bir defa da olsa çok ağır bir gribe yakalanıp bir kaç gün nesef almada problem yaşamak,biraz da bitkin düşmek ( ki bitkin bile düşmeyeceksiniz ) sizin için hayatın sonu olmamışsa inanın ameliyat sonrası o kısa dönemi de çok kolay atlatacaksınız.Ameliyatın ertesi günü evinize gitmiş,4.günün sonunda tamponlarınız çıkmış ,1 hafta sonunda rahat nefes neymiş onu tatmış ve en önemlisi henüz şişlikler ve morluklar olmasına rağmen aynaya bakmaktan kendinizi geri alamıyor olacaksınız.
Yıllardır isteyip de olamadığım ameliyatı olmaya Zeki hocayla ilk görüşmemizde karar verdim.Kendisi ilk görüşmeden itibaren çok ilgili güler yüzlü karşısındaki insanı rahatlatabilen işini çok iyi yapan güven veren bir doktor ve
doktorum ile en ufak bir soru aklıma takıldıgın da bile bıkmadan usanmadan cevap verdi beni rahatlattı telimi acmadıgı durumda bile max 20 dk sonra geri dönüş yaptı.
tamponlarım çıkarıldı çektiğim ufak acıları o anda unutayım diye espriler yaptı beni güldürdü ,yeni bir bandaj taktı.Ve ben şuanda çok iyiyim kendimi çok iyi hissediyorum artık rahat nefes alabiliyorum, burnumun şekli yapısı özellıklede sorunlu delikler(( eski burnum şiş olmasına rağmen çok güzel duruyor:)
Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum Sevgili doktorum
Prof DR Zeki CAN
hocayı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Buradan kendisine ve kalabalık ekibine bir kez daha teşekkür ederim bana verdiği güven için , için işini çok iyi yaptığı için mesleğine aşık bir hekim olduğu için iyi ki tanıdım sizi ve kendimi size emanet ettim ellerinize,emeğinize yüreğinize sağlık hocam.
merhaba hala o söylediğiniz doktorlar ank gazide var mı acabamerhaba canım ben çok araştırdım ve hani özel yada devlet hastanesı fark etmıyordu benım ıcın doktorun sadece ıyı olmasını ıstıyordum.ankarada gazi hastanesinde ameliyat oldum sana 2 tane doktor tavsıye edıyorum selahattın özmen ve billur sezgin.temmuz ayında oldum.ılk muayene oluyorsun hemen yapmıyorlr amelıyatı bıkac ay ertelıyorlr amelıytı.doktorlr tampon kullanmıyor amelıytm cok rahat gecdı 1 gun hastanede kalıyorsun.sen sadece burun alcını yanı amelıyatta gereklı olan ıhtıycaları alıyorsun oda 200 tl falan tutuyor.yuzune yakışcak en dogal burunu yapıyorlar.sormak ıstedgın bişiy varsa elımden gelen yardımı yaparım ıyı gunler.
merhaba hala o söylediğiniz doktorlar gazi hastanesindeler mi acabaanladım canım ıstersen msn adresımı verıyım ekle hem konusurz detaylı hemde sana fotolarımı gosterırım .benım burun ucumda etlıydı burun ucundakı kıkırdak denılen sey snırım adını bılmıyorum tam o alınmıs ve burun kenarları serttı doktorum onlarıda kucultmuş. pnr-arsln@windowslive.com adresım ekle konsurz.
yaptırdın mı peki canımmerhaba ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum Ankarada... kemerli ve rahatsız edici bir burna sahibim ve fotograflarda yan profil yok bende... günlerdir deli gibi bu siteden doktor araştırıorum ancak kafam kazan gbi oldu kafamda olan isimler reha yavuzer nebil bozdoğan ve ünal şahin... ancak fiyatlar beni korkutuyo. güncel bilgisi olan arkadaşlar varsa cvp atarlarsa cok sevinirim...
canım memnun kaldın mı ve kaca oldun ? :)Arkadaşlar,ben 14 mart 2014 te ankara uni.estetik ve plastik cerrahi bölümünda prof.dr zeki can a oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?