• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Devlet Hastanesinde burun estetiği ....

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.644
1.118
698
Ankara
Arkadaşlar ben genellikle bakıyorum özele bir eğilim var.Ben de bundan önce iki kez özel doktora ameliyat oldum ama sonuç içler acısı.Artık özelin bir para tuzağı olduğunu düşünüyorum ve devlet hastanesinde olmak istiyorum.Maddi imkanlarımı çok zorladım şimdiye dek.Ama hangi hastanede hangi doktor çok iyi burunlar yapar,hem nefes problemim hem görüntü düzelir bilmiyorum.

Aranızda devlet hastanesinde olup memnun kalanlar varsa yardımcı olabilirler mi ?

Kime oldular ? nasıl oldu ? memnunlar mı?

merhaba canım ben çok araştırdım ve hani özel yada devlet hastanesı fark etmıyordu benım ıcın doktorun sadece ıyı olmasını ıstıyordum.ankarada gazi hastanesinde ameliyat oldum sana 2 tane doktor tavsıye edıyorum selahattın özmen ve billur sezgin.temmuz ayında oldum.ılk muayene oluyorsun hemen yapmıyorlr amelıyatı bıkac ay ertelıyorlr amelıytı.doktorlr tampon kullanmıyor amelıytm cok rahat gecdı 1 gun hastanede kalıyorsun.sen sadece burun alcını yanı amelıyatta gereklı olan ıhtıycaları alıyorsun oda 200 tl falan tutuyor.yuzune yakışcak en dogal burunu yapıyorlar.sormak ıstedgın bişiy varsa elımden gelen yardımı yaparım ıyı gunler.

merhaba canım ben çok araştırdım ve hani özel yada devlet hastanesı fark etmıyordu benım ıcın doktorun sadece ıyı olmasını ıstıyordum.ankarada gazi hastanesinde ameliyat oldum sana 2 tane doktor tavsıye edıyorum selahattın özmen ve billur sezgin.temmuz ayında oldum.ılk muayene oluyorsun hemen yapmıyorlr amelıyatı bıkac ay ertelıyorlr amelıytı.doktorlr tampon kullanmıyor amelıytm cok rahat gecdı 1 gun hastanede kalıyorsun.sen sadece burun alcını yanı amelıyatta gereklı olan ıhtıycaları alıyorsun oda 200 tl falan tutuyor.yuzune yakışcak en dogal burunu yapıyorlar.sormak ıstedgın bişiy varsa elımden gelen yardımı yaparım ıyı gunler.

Merhaba,öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.Sen kbb doktoruna ma plastik cerraha mı ameliyat oldun?Bu arada o iki doktordan hangisi girdi senin ameliyatına? Nefes problemin vardıysa düzeldi mi,ve burnunun biçimi nasıl oldu?

bu benim üçüncü ameliyatım olacak o yüzden çok detaylı bi araştırma içindeyim,aslında bir ara yeni burnunun fotoğrafı varsa görebilmeyi çok isterdim.

Bu arada sorgu memuru gibi liste gibi soruları sıralamışım kusura bakma:):)

:) benım msj hakkım 100 olmadıgı ıcın özelınden cvp yazamadım kusura bakma.benim ameliyata billur girdi.nefes problemım yoktu sadece estetık amaclı oldum.plastik cerrah ameliyat yapıyor ggıtmeden once tel ile randevu almısdım.burnumda kemik vardı bırazda genişdi.burnumdaki kemik düzeldi burun daraltıldı hafıfdende kaldırıldı burun delikleri buruna göre kucultu.cok dogal oldu.zaten burun ameliyatı olmussun 2 kez ameliyat sonrası zorlukları az cok tahmın edıyorsundur.zaten doktor cok ıyı ılgılenıyor sen sadece nasıl bır burun ıstedıgını anlatyrsun oda yapmaya calısıyor.ama bıkac ay beklersin.saglık guvencın varmı.bırde 2kez amelıyt olmussun ne probllem cıktı.valla uzuldum cunku amelıyt cıdden zor.

teşekkür ederim cevabın içiin.senin adına sevindim,doğal ve güzel olmasına.benim sorunlarım say say bitmez,öncelikle beni nefessizlikten bunaltacak kadar az nefes alıyorum bu ameliyat sonrasında,görüntü olarak zaten baya ofsayt,hangi bi kusurunu sayayım.1-yamuk
2-ucu kalın
3-çok uzun
4-düşük
5-yüzümdeki ifadesiz görüntü
:(

anladım canım ıstersen msn adresımı verıyım ekle hem konusurz detaylı hemde sana fotolarımı gosterırım .benım burun ucumda etlıydı burun ucundakı kıkırdak denılen sey snırım adını bılmıyorum tam o alınmıs ve burun kenarları serttı doktorum onlarıda kucultmuş. pnr-arsln@windowslive.com adresım ekle konsurz.

arkadaşlar ben de burun ameliyatı olacağım inşallah, selahattin özmeni duymuştum ben de acaba bilgisi olan var mı ben de gazide olmayı istiyorum ama?? cevaplarsanız sevinirim.

Bence plastik cerrahi Doktoruna ameliyat olmak daha iyi estetik onların alanı ben sincanda ameliyat oldum bir buçuk milyara doktoru da tavsiye ediyorum arkadaşlarıma :))

ben de ankarada burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum hangi doktora yaptırsam. fiyatı da önemli benim için o yüzden özelde yaptıramam ama devlet hastaneleri için de tereddüt ediyorum. hacettepeye gitmeyi düşünüyordum en azından bir görüşmek için. gazide sen hangi doktora ameliyat oldun? benim de burnumda kemer var onu aldırmak istiyorum ama sadece onunla kalmasın bikaç şey daha istiyorum, bilgisayarda falan resmini çiziyorlar mı? bir de ne kadar sonraya ameliyat için gün verirler acaba? bağkur var bu arada. şimdiden teşekkürler.

Bence plastik cerrahi Doktoruna ameliyat olmak daha iyi estetik onların alanı ben sincanda ameliyat oldum bir buçuk milyara doktoru da tavsiye ediyorum arkadaşlarıma :))

doktorunuzun adı ne?bir de hangi hastanede çalışıyor?tecrübesi falan nasıl,genç mi tecrübeli mi?benim burun üçüncü ameliyatı geçirecek

ankarada devlet hastanelerinde burun asma yöntemi uygulanıyor mu bilen var mı??? fiyatta benim için önemli sgk karşılıyor mu nasıl oluyor :32:

Yakın zamanda Ankara'daki devlet hastanelerinden birinde burun estetiği olanlar? Fiyat bilgisi ve doktor önerisinde bulunabilirler mi acaba? Bir de herkes ameliyattan sonra nefes almada problem çekiyor mu? (geçici ya da kalıcı)

merhaba
sağol bi senden cıkmış bende devlette olmak istiyorum ama
karşılamıyorlar sanıyorum nasıl karşıladı seninkini ssk
bide fotolarına bende bakabilirmiyim
özelden eklesem olurmu sakıncası yoksa tabi

arkadaslar gazi hastanesindeki plastik cerrahların hepsi de iyi bence ben orda oldum her gittiğimde plastik cerrahi katında ordaki farklı doktorlara ameliyat olmus olan bisürü hasta görüodum.gazi hast.de 13. kata gidip bilgi alabilirsiniz doktor muayene ücreti ödüosunuz tabi doktora göre değişiyo kimi 200 kimi daha az ya da daha fazla ama kalkmıs da olablir tam bilmiorum en son öyleydi kbb doktorları da yapıo da ben kesinlikle plastik cerrahiden bi doktora yaptırmanızı öneriyorum

Burada yazan arkadaslar bana umut verdiler. Aslinda burnumda kemer var ve beni cok rahatsiz ediyor. Cocukken bir dusme izi. Her ne kadar kendimle barisik olayim desemde bu kemer yuzunden ne sacimi kendime yakistiriyorum, ne yuzumu ne gozumu. Ne biliyim cok takiyorum oldum olasu. Bu yuzden kendime guven eksikligi yasadigimi dusunuyorum. Ankara'nin Istanbula gore doktor ve Devlet hastanesindeki ilgi alaka yonunden daha iyi oldugunu dusunuyorum ama Istanbul'a gelecegim tatilde ve 1'5 ayligina. O yuzden uzun sure sonrasina gun verilirse benim icin hayal olur burun estetigi. O yuzden sevgili dostlar Istanbul'da burun estetigi yapan Plastik Cerrahlar var midir acaba? Goren, duyan, bilen arkadaslardan haber rica ediyorum.

canım ankara değil ama bende devlette oldum hem kbb uzmanı hem estetık cerrah gırdı. tam ameliyat gunu 2ye kadar bekledım. sonunda dr um gelıp ıdarenın yenı duzenleme yaptığını ılk kez ben olmak uzere estetık için para odeyeceğimi soyledı. ne tutar dedım 1000 tl yı bulmaz dedı taburculukta 1373 tl odedım. BILGINIZ OLSUN.

Back