• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da devlet hastanesinde burun estetiği

lonely cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
5
0
86
24
Merhaba herkese. Ben uzun süredir burun estetiği olmak istiyorum fakat bütçem kısıtlı. Bu yüzden devlet hastanesinde olmaya karar verdim. Ama bazı tereddütlerim var. Şöyle ki benim burnum büyük, kalın derili ve içerden eğri burun deliklerim eşit değil. Kalın derili olduğu için mükemmel sonuç beklentisinde değilim ama yine de nispeten iyi sonuç almak istiyorum boyutu biraz küçülsün istiyorum. Ankara'da bildiğiniz devlette çalışan iyi plastik cerrah önerilerinizi bekliyorum. Fiyatlarıyla birlikte bilgi verebilen olursa ve kendi deneyimini anlatabilecek varsa çook sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Merhaba herkese. Ben uzun süredir burun estetiği olmak istiyorum fakat bütçem kısıtlı. Bu yüzden devlet hastanesinde olmaya karar verdim. Ama bazı tereddütlerim var. Şöyle ki benim burnum büyük, kalın derili ve içerden eğri burun deliklerim eşit değil. Kalın derili olduğu için mükemmel sonuç beklentisinde değilim ama yine de nispeten iyi sonuç almak istiyorum boyutu biraz küçülsün istiyorum. Ankara'da bildiğiniz devlette çalışan iyi plastik cerrah önerilerinizi bekliyorum. Fiyatlarıyla birlikte bilgi verebilen olursa ve kendi deneyimini anlatabilecek varsa çook sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Yaptırdıysanız bana da bilgi verir misiniz

Selam siz demi devlet hastanesi düşünüyorsunuz ? Bende . Ben iki doktor düşünüyorum . Gazi hastanesinde özgün kılıç ve Serhat şibar
Evet benim de aklımda Arda Küçükgüven ve Özgün Kılıç var ama henüz muayene olmadım araştırıyorum hala Arda bey ücreti arttırmış diye duydum bilmiyorum kafam karışık bayağı siz muayene oldunuz mu

benim isteklerim de tam olarak boyle cok sorunlu bir burnum yok ne kadara yaptirdiniz peki ozelden de yazabilirsiniz dilerseniz 🙏🏻

Back
X