• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Ankarada dershane..

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Kızlarr. Ankarada hatta mümkünse kızılayda hem derslerime yardımcı hem de kadro olarak iyi bir dershane arıyorum. Son senem olduğu için sıkı bir dershaneye ihtiyacım var. Fen Bilimleri Dershanesi'ni öneriyorlar, fikriniz nedir ? Fiyat ve öğrenimi nasıldır ? Maltepe falan pek düşünmüyorum. Onun dışında önerebileceğiniz dershaneler varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bu arada MF'ciyim.

matfen i tek geçerim :34:
ben maltepe gittim ama matfene giden arkadaşlarım var ve çok memnunlar

Açı dershanesinde ilginin sadece derece sınıfında olduğunu söylüyor giden arkadaşlarım da bilemedim ki.. :26:

Matfen'i duydum ama yayınları hoş değil sanki. Benim giden arkadaşlarım da tam tersine önermiyor. :27:

Teşekkür ederiimm :)

Son düzenleme:
Umarım geç kalmadım.
Ben Fen Bilimlerine gittim.Heryerde aynı mı bilmiyorum ama gereginden fazla kasıyorlar.Kitapları özellikle zorlayıcı.Bazı soru tipleri uygun olsa da kimi zaman yanından bile geçmiyor.Ek kitap aldırabilirler ayrıca.
Fem'e giden çok arkadaşım var.Maltepe de onun parçası sanırım.Dershanenin tavrı malum.Eğer bir sorun olmazsa yasamazsan yayınları çok iyi.Ordaki çoğu Anadolu Liseli arladaşım yi yer kazand.

Sanırım çok geç bir cevap olacak senin için ama belki başkalarının işine yarar diye yazıyorum. Eğer TM veya TS den sınava girecek olan varsa 'Üçler'in ve 'Işık Bilgi'nin üzerine tanımam. MF'ci olan varsa 'Orta Doğu' , 'Açı' ve 'Sınav'... eğer ki Etimesgut, Sincan civarında oturan varsa da kesinlikle açık ara Elvankent Sınav. ikinci en iyi de Elvankent Final o çevredeki
umarım yardımcı olurum birilerine :)

Back