Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ankarada bebegimi hangi doktora goturebilirim. Bu konuda cok sorun yasiyorum. Bir turlu iyi bir doktor bulamadim. Bebegim bu hafta sonu 2. ayi dolduruyor. Konturole gitmemiz gerekiyo. Acil yardimlarinizi bekliyorum.
slm canım..
benim de 4 aylık bir kızım var 2.ayından itibaren pedimerk'e gidiyoruz.doktorumuz Tuncer bey.çok sakin anlayışlı birisi.biz memnunuz şimdilik rutin kontrollere aylık gidiyoruz.hasta oluncada telefonla rahatça arayabilirsin.öpüyorum bebişini:)
benim bebeğimde 2 aylık olacak 10 gün sonra bide akay hastanesinde mustafa beye gidiyoruz gayet iyi sakin ve baya ayrıntılı anlatıyo herşeyi aileyi ayrıntılı olarak bilgilendiriyo tavsiye ederim :)))
Öncelikle Allah bağışlasın :)) Benim 9 aylık kızım var,doğumundan bu yana Dr.Füsun Kitapçı UYSAL takip ediyor. Bayındır kavaklıdere'de. Gayet ilgili ve güven veriyor. Bebeğime karşıdan bakmıyor :)) İstediğiniz her soruya yeterli cevap alıyorsunuz. Biz memnunuz.,
Ankarada bebegimi hangi doktora goturebilirim. Bu konuda cok sorun yasiyorum. Bir turlu iyi bir doktor bulamadim. Bebegim bu hafta sonu 2. ayi dolduruyor. Konturole gitmemiz gerekiyo. Acil yardimlarinizi bekliyorum.
Bizim doktorumuzda 2 aydan bugüne Fatih Üniversitesinde Uz. Dr. Selman Doğukan.
Şimdi 5 aylık olduk.
Bizim doktorumuz önce sohbet ediyor soruları yanıtlıyor.Sonra muayeneye geçiyor. ve en önemlisi çok zaman ayırıyor.