Yani hocanın yaptıgı en eski gördüğüm burun 2bucuk yıl önce falan ,sanıeım böyle 10yıllık bi burun görmek istedim.Ama konustugum hastalar memnun.Bir de şu an Ankarada yeni oldugu icin cok tanınmıyo.Bi yandan degerlenebilecek derecede basarılı gibi geliyor.Esabil Eker devlette şuan sanırım ameliyat olmuyor.Ben hemen su sürecte olup okulum acıldıgında rahat gideyim düşüncesindeyim.Sizin burnunuzun fotografı var mı? bir de ne zaman olmuatunuzGenç olması neden tedirgin ediyor ki böyle düşünmeyin bence. Esabil Eker e yaptırdım memnunum görüntüsü tam istediğim gibi oldu fiyat olarakta bütçenize uyar öneririm bide bu doktoru araştırın isterseniz
Esabil hoca devlette çalışıyor ama özelde de çalışıyor ben özelde olmustum 2 yıl olmak üzereYani hocanın yaptıgı en eski gördüğüm burun 2bucuk yıl önce falan ,sanıeım böyle 10yıllık bi burun görmek istedim.Ama konustugum hastalar memnun.Bir de şu an Ankarada yeni oldugu icin cok tanınmıyo.Bi yandan degerlenebilecek derecede basarılı gibi geliyor.Esabil Eker devlette şuan sanırım ameliyat olmuyor.Ben hemen su sürecte olup okulum acıldıgında rahat gideyim düşüncesindeyim.Sizin burnunuzun fotografı var mı? bir de ne zaman olmuatunuz
Ne zaman ne kadara yaptırdınız? Ben o hocayı da takip ediyorum ama internette bi şikayet görüp korkmuştum açıkcasıBen Vildan Baştürk Tutar’ a yaptırdım. Şekil olarak da nefes alma olarak da çok memnunum. İsterseniz onunla da bir görüşün
Kardeşim oldu önce 7-8 ay önce. Onun burnunu beğenip sonrasında ben de oldum. İkimiz de çok memnunuz. Başta karşıydım burnuna müdahele ettirme diyordum. Onunkini çok beğenince memnun oldum. Şikayeti bilmiyorum ben görmedim ama yüzde yüz başarı hiçbir doktorda yoktur diye düşünüyorum. Bir de bazı kişilerin ruhsal yapıları da farklı olabiliyor.Ne zaman ne kadara yaptırdınız? Ben o hocayı da takip ediyorum ama internette bi şikayet görüp korkmuştum açıkcası
Mesut kaya çok pahalı yapıyor hakan soygür de 10-12dwdi.Hakan soygür cok basarılı fakat burunlara şekilden cok fonksiyonel olarak önem veriyo gibi:)Mesut kaya incelediniz mi? Hakan soygür ve mesut hoca bakın bence
Henüz yaptırmadım:) Hakan hocayla da görüştüm eda hocayla da.İkiside cok basarılıdır eminim ki.Hakan hoca resmen baba edasıyla yaklastı çok hoşuma gitti bu :) bana 10dedi burnumda deviasyon da vardı.Ama biraz daha yardımıcı olur gibi geldi bana...Eda hocada 8demişti,o da her seyi anlattı ben sormadım.Umarım istediğiniz şekilde olur:)Merhaba karar verdiniz mi acaba ?
Bende hakan hoca da buruncuğumu yaptırmak istiyordumfakat bütçem uygun değil.
Eda hocayı araştırdım yarın görüşmeye gideceğim hayırlısı olsun.
Ya gerçekten mi :))) hakan hocayla görüşmeyi bende cok istiyorum aslında. Çok naif bir yapısı var, muayenesi ücretli mi acaba ? burunları cok cok güzel.Henüz yaptırmadım:) Hakan hocayla da görüştüm eda hocayla da.İkiside cok basarılıdır eminim ki.Hakan hoca resmen baba edasıyla yaklastı çok hoşuma gitti bu :) bana 10dedi burnumda deviasyon da vardı.Ama biraz daha yardımıcı olur gibi geldi bana...Eda hocada 8demişti,o da her seyi anlattı ben sormadım.Umarım istediğiniz şekilde olur:)
Umarım sizin de öyle olurYa gerçekten mi :))) hakan hocayla görüşmeyi bende cok istiyorum aslında. Çok naif bir yapısı var, muayenesi ücretli mi acaba ? burunları cok cok güzel.
Evet eda hocayla bugün görüştüm bende.
O da cok tatlı ve merhametli bir insan yaklaşımı çok hoştu, Yaptığı burunlar da başarılı.
Karar aşaması zor ücreti ayarlamak da öyle.
Umarım sizin burnunuz hem sağlıklı hem istediğiniz yüzünüze yakışır bir burun olur.
Orhan Aydınla ilgili bilgi verebilir misiniz aceba ben de onu düşünüyorum ameliyat için ama emin olmaya çalışıyorum bir de ücret konusunda bilginiz var mı?Umarım sizin de öyle olurHakan hocanın muaynesi ücretsiz.Eda hocanın muaynehanesiyle cok yakındı aslında.Hakan hoca baska doktorlar gibi yaptırman icin bu böyle şu şöyle demiyor.Hatta bana ben senin baban olsam ne gerek var derdim dedi Bide orhan aydın var.Onun muaynesi 200tl ona ameliayt olursanız da 200tlyi o ameliyattan düşüyo
Onunla instagramdan konustum muayneye gitmedim.fiyat deviasyon varsa 10yoksa 8 demişti.Görüşürseniz bilgilerinizi buraya yazarsanız cok iyi olur:)Orhan Aydınla ilgili bilgi verebilir misiniz aceba ben de onu düşünüyorum ameliyat için ama emin olmaya çalışıyorum bir de ücret konusunda bilginiz var mı?
Ben Karstayım ve şubatta ankarada olacağım inşallah, aslında ameliyatı yaza doğru düşünüyorum o yüzdn ne zaman görüşsem iyi olur bilmiyorum ama yazacağım görüşürüz görüşmezOnunla instagramdan konustum muayneye gitmedim.fiyat deviasyon varsa 10yoksa 8 demişti.Görüşürseniz bilgilerinizi buraya yazarsanız cok iyi olur:)
Aslında ameliyat kışın olmak daha güzel. Hele bu aralar. Kimse görmeden iyileşilir:)))Ben Karstayım ve şubatta ankarada olacağım inşallah, aslında ameliyatı yaza doğru düşünüyorum o yüzdn ne zaman görüşsem iyi olur bilmiyorum ama yazacağım görüşürüz görüşmez
Hmm anladım. Bn üçüzler 1.5 yaşında iken yaptırdım ama emzirmiyordum haklısınız o zaman. Ben ödem için de kışın daha iyi olduğunu biliyorum o sebepten yazdım. Ayrıca ben dr mesut kaya ya yaptırdım. O olmasa idi hakan soygür e yaptırcaktımBir de bebeğim var 8 aylık emiyor o yüzden yazı bekliyorum bu arada da doktor araştırıyorum
Aynen kışın iyi olurdu. Peki memnun kaldınız mı Mesut Kayadan önerir misiniz, benim aklımda ilk Orhan Aydın var diğeri Mesut Kaya.Hmm anladım. Bn üçüzler 1.5 yaşında iken yaptırdım ama emzirmiyordum haklısınız o zaman. Ben ödem için de kışın daha iyi olduğunu biliyorum o sebepten yazdım. Ayrıca ben dr mesut kaya ya yaptırdım. O olmasa idi hakan soygür e yaptırcaktım
Bn gaywt memnunum. 2 tanıdığımda oldu onlarda öemnun. Benim burnum etli çok büyüktü. Olabileceğin en iyisi oldu bence. Bn yaptırfığım zamanlar muayenesi ücretsizdi. Ankara da iseniz bi görüşün. Zaten aylarca doludur. Hatta yerinizde olsam gün alır kenara koyarfım. Çok çok içinize sinen başkası olursa arar iptal edersiniz. mutlaka güvenirsiniz. Ama fiyat ne oldu fikrim yokAynen kışın iyi olurdu. Peki memnun kaldınız mı Mesut Kayadan önerir misiniz, benim aklımda ilk Orhan Aydın var diğeri Mesut Kaya.
Teşekkürler:)Ben Karstayım ve şubatta ankarada olacağım inşallah, aslında ameliyatı yaza doğru düşünüyorum o yüzdn ne zaman görüşsem iyi olur bilmiyorum ama yazacağım görüşürüz görüşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?