• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da burun estetiği önerisi. EDA ÇABUK HOROZ, HAKAN SOYGÜR, TEVFİK SÖZEN

Eda Hoca'ya ben de muayene oldum. Üslubu sert ve moral bozucu idi. Yaptığı burunlar hakkında bir şey diyemiyorum ben de araştırma sürecindeyim; doktor hasta iletişimi bu süreçte çok önemli.
 
Burnum kalın derili ama kemerli değil ,ucu düşük de değil yandan kalkık ama önden burun kemiğim kalın yani kalın dediğim böyle sanki şiş gibi her iki yanı,sol profilden burnum cok güzel duruyo ama sağ profilden o burun kemiğimin orantısız şişliğinden dolayı bazen kemerli duruyo yani benim burnum cok garip😂😂 kalın deriliyim sivilce problemim de var hoca bana demiştiki eger yaptırıcaksan önce roacuttane kullan burun derini inceltir dedi.Tabiki cildiyenin bana roacuttane önerdiğini söyledim hocaya öyle kafaya göre burun derisi inceltmek icin icilcek bi ilaç değil sonucta :) Bende cildiyeye gittim ve roaccutane basladım o bittikten 3 ay sonra yaptırırsam yaptırıcam:) orhan aydınla görüsmedim muaynesi ücretli diye ama o da iyi işler yapmış gibi geldi.Siz de gidip görüsürseniz yazarsanız süper olur:)
Merhaba, aradan epey bi zaman geçmiş. Acaba ameliyat oldunuz mu? Anlattığınız kadarıyla burunlarımız benzer :) sağ çaprazdan baya eğri görünüyor benim de. Ameliyat olduysanız kime oldunu acaba memnun musunuz :)
 
Back