HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR:)
YAKIN ZAMANDA ANKARA DA BURUN ESTETİĞİ OLMAK İSTİYORUM
ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİR KAÇ DOKTOR AKLIMDA KALDI
İSMİNİ SIKÇA DUYDUĞUM--- REHA YAVUZER (maalesef istanbul da olduğu için artık onu elemek zorunda kaldım)
--- SERDAR ÖZTÜRK (muayenesine gideceğim isimden birisi-gata da görevliymş ama özel çağda operasyonlarını gerçekleştriyormş)
--- TUNÇ ŞAFAK (hacettepede görevliymiş ve doğal burunlar yapmakta ustaymış)
--- ÜNAL ŞAHİN (onep te görevli)
---ZÜHTÜ DEMİR(onep te görevli bir başka doktor)
BUNDAN 2 SENE ÖNCE BEN HIFZI VELİDEDEOĞLUNA MUAYENE GİTMİŞTİM VE AMELİYAT GÜNÜMÜZÜ KESİNLEŞTİRMİŞTİK FAKAT BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI İPTAL ETTİK.BU KEZ ONA DÜŞÜNMÜYORUM.
YAZDIĞIM İSİMLERDEN AMELİYAT OLANLAR VARSA BANA TAVSİYE EDECEKLER BURAYA YAZABİLİR Mİ
HAFİF KEMERLİ VE GENİŞ BİR BURNUM VAR.2 HAFTAYA KADAR RANDEVU ALIP TEMMUZA YAKIN Bİ TARİHTE AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM. OYÜZDEN HIZLI VE ACİL BİDE İŞİME YARAYACAK KISA CEVAPLAR YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM :)
UMARIM AMELİYATIMI OLURUM VE SİZLERE TECRÜBELERİMİ PAYLAŞMAK İSTERİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
YAKIN ZAMANDA ANKARA DA BURUN ESTETİĞİ OLMAK İSTİYORUM
ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİR KAÇ DOKTOR AKLIMDA KALDI
İSMİNİ SIKÇA DUYDUĞUM--- REHA YAVUZER (maalesef istanbul da olduğu için artık onu elemek zorunda kaldım)
--- SERDAR ÖZTÜRK (muayenesine gideceğim isimden birisi-gata da görevliymş ama özel çağda operasyonlarını gerçekleştriyormş)
--- TUNÇ ŞAFAK (hacettepede görevliymiş ve doğal burunlar yapmakta ustaymış)
--- ÜNAL ŞAHİN (onep te görevli)
---ZÜHTÜ DEMİR(onep te görevli bir başka doktor)
BUNDAN 2 SENE ÖNCE BEN HIFZI VELİDEDEOĞLUNA MUAYENE GİTMİŞTİM VE AMELİYAT GÜNÜMÜZÜ KESİNLEŞTİRMİŞTİK FAKAT BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI İPTAL ETTİK.BU KEZ ONA DÜŞÜNMÜYORUM.
YAZDIĞIM İSİMLERDEN AMELİYAT OLANLAR VARSA BANA TAVSİYE EDECEKLER BURAYA YAZABİLİR Mİ
HAFİF KEMERLİ VE GENİŞ BİR BURNUM VAR.2 HAFTAYA KADAR RANDEVU ALIP TEMMUZA YAKIN Bİ TARİHTE AMELİYAT OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM. OYÜZDEN HIZLI VE ACİL BİDE İŞİME YARAYACAK KISA CEVAPLAR YAZARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM :)
UMARIM AMELİYATIMI OLURUM VE SİZLERE TECRÜBELERİMİ PAYLAŞMAK İSTERİM.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER