Saç Kesim Şekilleri Ankara'da Brezilya Fönü

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Summer_Love

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
36
0
36
Ankara
arkadaşlar ben hep şu şehir fırsatlarında görüyorum indirim ama güvenemiyorum yaptırıp memnun kalan varsa hangi kuaförde yaptırdığını söyleyebilir mi? bugün naturel kuaförün indirimi var yaptıran varsa yardımcı olabilir mi lütfen

esta kuaförün web sitesinde var tatlım adres de fiyat da. 400-700 arası diyor biraz tuzluymuş fiyatı ama tabi iyi olsun istiyosak sanırım cüzdanı biraz gevşetmek gerekiyor

evet 700e yuaptırdım canım etlikte antaresin arka yoluna kalıyo internetten web sitesinede bakabilirsin ben çok memnun kaldım sende gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin.

esta kuaförün web sitesinde var tatlım adres de fiyat da. 400-700 arası diyor biraz tuzluymuş fiyatı ama tabi iyi olsun istiyosak sanırım cüzdanı biraz gevşetmek gerekiyor

Tamam canım, bende bir inceleyeyim siteyi.. Evet pahalı biraz, ama önemli olan güzel ve istediğimiz gibi olması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…