• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada bayram

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
iyi günler hanımlar,

Biz ankarada daha yeni taşındık ve bayram için bir program yapmak istiyorum. Sabah kahvaltıya gideriz diye düşündüm. Tavsiye edebilceğiniz şöyle acık hava kahvaltı mekanları varmı? Başka nerelere gidebiliriz?

Son düzenleme:
iyi günler hanımlar,

Biz ankarada daha yeni sayılırız ve bayram için bir program yapmak istiyorum. Sabah kahvaltıya gideriz diye düşündüm. Tavsiye edebilceğiniz şöyle acık hava kahvaltı mekanları varmı? Başka nerelere gidebiliriz?

araba var mı?
ahlatlıbel olabilir. orda mekanlar var ama evden yemek ve örtü vs getirerek kendiniz yapabilirsiniz. ben çok seviyorum.

Göksu park ve mogan gölü olabilir. Hem işletmeler var hemde piknik alanı. Ben seviyorum oraları.

Araç ve vakit varsa safranbolu, beypazarı ve hatta amasra gezileri yapılabilir. Bir iki saatlik yolculukla varabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben cocukkene ilkokul ve ortaokul balomuz orda olmustu.. restorantlar vardi. Oyuzden tereddute dustumde :))) oglusumuzda gelsin bizimlee isterim :))

bi büfe var, tost vs yapıyor.
bir iki de yemek yenilebilen mekan var ama oraya hiç gitmedim.
zaten en güzeli evden getirmek. sandviç, meyve, içecek vs. kamp sandalyesi, kilim. oğluşunuzu da salarsınız. mis gibi. bi de ankaranın genel havasından serin oluyor. kalabalık olur biraz ama gelen insanlar düzgün olur. çöp bırakıp gitmezler ya da rahatsız etmezler.

bi büfe var, tost vs yapıyor.
bir iki de yemek yenilebilen mekan var ama oraya hiç gitmedim.
zaten en güzeli evden getirmek. sandviç, meyve, içecek vs. kamp sandalyesi, kilim. oğluşunuzu da salarsınız. mis gibi. bi de ankaranın genel havasından serin oluyor. kalabalık olur biraz ama gelen insanlar düzgün olur. çöp bırakıp gitmezler ya da rahatsız etmezler.
Dogrudur simdi baktim evcil hayvan gezdirme alanida varmis yasadi bizimkisi:)) go ksrt psiti falanda diyor. Bahsettiniz yer ataturk ormanimi?

Dogrudur simdi baktim evcil hayvan gezdirme alanida varmis yasadi bizimkisi:)) go ksrt psiti falanda diyor. Bahsettiniz yer ataturk ormanimi?
gokart görmedim hiç. ama olabilir yok demiyim şimdi. netten baktım atatürk ormanı diye geçiyormuş evet.

Goksu cok tiklim tiklim oluyor genis alanida yok bunun gibi orasi daha mantikli giris ücretlimi?
göksuya gelen tayfayı da ben beğenmiyorum. ahlatlıbele gelen kesim daha modern diyebiliriz.
giriş ücretsiz ama aracınızla gelirseniz park ücreti ödemeniz gerekir. çok yüksek değil ama normal bi fiyatı vardı.
ahlatlıbel de çok geniş değil ama 2 metre yanınızda kimse mangal yakmıyor, yasak.

göksuya gelen tayfayı da ben beğenmiyorum. ahlatlıbele gelen kesim daha modern diyebiliriz.
giriş ücretsiz ama aracınızla gelirseniz park ücreti ödemeniz gerekir. çok yüksek değil ama normal bi fiyatı vardı.
ahlatlıbel de çok geniş değil ama 2 metre yanınızda kimse mangal yakmıyor, yasak.
Ooo cok iyi yurume alani falan da diyor baya buyuk sanirim. Piknik yapilmasa bile gezilebilir bence her yer yesilik :)) aynen orasi baya karisti son 2 3 senedir :))

Back
X