- Konu Sahibi in vino veritas
-
Evet gayet de kendileri bombalıyor. Saray bu kadar aptal mı gidip bombalatıp ellerine koz verecek? Bence kendileri yapıyor. Mağdur edebiyatı loanding. Tıpkı suruçtaki gibi. Ölen insanlara çok üzüldüm, ama bu sefer yemezler. Pkk hiç yapmaz dimi kesin saray yapmistir zaten herseyi saray yapiyor. Cici pkktabi zaten n
bunu hep yaparsınız.bekliyordum bu yazıyı birilerinden..
kendi kendilerini bombalıyor bunlar. mantaklar çünkü. diyarbakırdada kendilerini bombaladıardı
Ya ne biçim ülke haline geldik daha dün pikniğe giden kadının uğradığu tecavüzün şokunu atamamışken bugünkü patlama hem de başkenttecanlı bombaymış galiba, 1000 lerce kişi, başka şehirlerden gelmişler bilemiyorum ki
biri tek başına iktidar olana kadar gider
İşid yaptı deyip sıyrılacaklar yine. İnsanları bu kadar aptal yerine koydukları yeter!!! her miting öncesi bu yaptıklarına rağmen pişkin pişkin çıkıp yine açıklamayapacaklar. O saray mezarın olur inşallah...
bırak ya. saçmalamanında bir dozajı var.Evet gayet de kendileri bombalıyor. Saray bu kadar aptal mı gidip bombalatıp ellerine koz verecek? Bence kendileri yapıyor. Mağdur edebiyatı loanding. Tıpkı suruçtaki gibi. Ölen insanlara çok üzüldüm, ama bu sefer yemezler. Pkk hiç yapmaz dimi kesin saray yapmistir zaten herseyi saray yapiyor. Cici pkk
Benim mesajimi ilk alintilayan sizsiniz. Ben burda kendi yorumumu yapiyorum ve saçmalama diyemezsiniz hanımefendi. Ölenlere Allah rahmet etsinbırak ya. saçmalamanında bir dozajı var.
saçmalıyorsun çünküBenim mesajimi ilk alintilayan sizsiniz. Ben burda kendi yorumumu yapiyorum ve saçmalama diyemezsiniz hanımefendi. Ölenlere Allah rahmet etsin
Evet gayet de kendileri bombalıyor. Saray bu kadar aptal mı gidip bombalatıp ellerine koz verecek? Bence kendileri yapıyor. Mağdur edebiyatı loanding. Tıpkı suruçtaki gibi. Ölen insanlara çok üzüldüm, ama bu sefer yemezler. Pkk hiç yapmaz dimi kesin saray yapmistir zaten herseyi saray yapiyor. Cici pkk
istanbulda da yapacaklarmış şişli metro civarı vs... artık büyük şehirlerde de huzur yok
Ya bi şey soracağım neden AKP mitinglerinde hiç patlama olmuyor da HDP mitinglerinde oluyor güvenlik güçlerinde de bir tezatlık yok mu sizce, bir de bu taraftan bakın olaya lütfen!Benim mesajimi ilk alintilayan sizsiniz. Ben burda kendi yorumumu yapiyorum ve saçmalama diyemezsiniz hanımefendi. Ölenlere Allah rahmet etsin
ah hergün işe gidip gelirken o güzergahı kullanıyorum. Artık çok korkuyorum.
Birşey olursa hakkınızı helal edin.
Eşim az önce arkadaşını aradı.O da oradaymış şu an kan vermeye gidiyorlarmış. ölü sayısının çok fazla olduğunu söylemişbence ölü sayısı daha çok canlı veren kanallara bakıyorum, hep üstlerini yüzlerini örtmüşler yerde yatanların
canım yaa Allah cümlemizi korusun inşallah.ah hergün işe gidip gelirken o güzergahı kullanıyorum. Artık çok korkuyorum.
Birşey olursa hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?