Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Aynen sare ....

Metanetimizi koruyup, sebep olanları sorgulamalıyız.
Terör her yerde. Allahtan hepsine rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyorum

Önceden severdim kırmızıyı,aşkı,sevdayı kalbimi anımsatırdı bana.Öyle ki aldığım her şeyde bulunurdu bu renk.
Sonraları gördüm ki kırmızı benim sandığım kadar masum değildi.Acının,kederin,kanın rengiydi.
Bayrağımızdaki kırmızıda şehitlerimizin kanı değil miydi zaten?
Şimdi,karalara büründü her yanımız..

1915-Çanakkale Savaşı,Kurtuluş Savaşı-(1919-1923),Şeyh Said İsyanı-(1925),Ağrı ayaklanmaları-(1927-1930),Dersim İsyanı-(1937–1938),Kıbrıs Harekâtı-(1974)
ve 1978'den PKK çatışması.

Gezi olayları,Suruç,Barış mitingi ve daha nicesi.Her savaşta,her mitingde ölen hiç masum yok muydu?Sırf ideolojik görüşüne ters düşen bir parti yüzünden dahi
belki gerçekten oradan geçerken ölen bir insanın ölümüne dahi sevinmedik mi?Sahi ne ara körelttik vicdanlarımızı?
Mitingde ölen insanlarımıza üzülsek hain,şehitlerimize yansak faşist olmadık mı?

Peki bunlar için illa ki bir katil bulunurken Soma'daki madencilerimiz nasıl olurda unutulup gidiliyor.Onların suçu neydi?

İnsanı katleden insan olmuşken,bir ocağa ateş düşüp birinin ana babasının ciğeri yanıyorken oh olsun demek vicdansızlıktır.Siyasi çıkarımlar uğruna birbirimizi kırmak
katletmek yersiz.

Söylenecek çok söz var,söylenmeyen çok şey.
Ne kırmızı masumluğunu aşkı savunabildi,ne de biz vicdanımızı.
Kırmızı kana büründü,yüreklerimiz taşa...

Polis o twitter kullanıcısını arıyor
A Haber muhabiri Emrullah Erdinç, polisin Ankara'daki terör saldırısından önce dikkat çeken paylaşımlarda bulunan patlamanın ardından da hesabını silen 'pirozanabdal' isimli Twitter kullanıcısının peşine düştüğünü söyledi.

GÜNDEM10 Ekim 2015, Cumartesi

• Editöre e-posta

• "YARIN ORADA ÖLÜRSEM..."

Hesaptan ayrıca, "Yarın orada ölürsem, asla ve asla ülkesini sevmedi demesinler. Ben bu ülkeyi, Edirneden Ardahan'a kadar çok sevdim" şeklinde bir veda mesajı da yayınlandı. İşte polis bu paylaşımları yapan kullanıcının peşine düştü. Hem kendi imkanlarıyla hem de Twitter'a başvurarak bu kullanıcıyı tespit etmeye çalışıyor.

Bu arada weiss ile beyazgri arasında tek ortak nokta ikisinin de Almanya'da olmaları. hiç bir IP adresleri çakışmıyor, üyelik bilgileri çok farklı artık lütfen bu konu da suçlamalara da bir nokta koyun. Almanya'da aynı yerden dahi bağlanmamışlar. Lütfen sitede olmayan bir üye üzerine artık bu kadar gidip cevap hakkı vermeyin.

Bu gençlerin arasında barış isteyeni, pkklısı var ya da yok ama ortam bu kadar karışmışken benim anlamadığım oraya ne cesaretle gidiyor bu gençler?
Ya da aileleri nasıl izin veriyor?
Çoğu eminim daha ne için gittiğini bile bilmiyor ufacık çocuklar.
Her yerde olay üstüne olay yaşanırken içinde bir sürü HDP bayrakları sallanan bir mitinge gitmek bu olayları göze alabilmektir.
Keşke olmasaydı yaşanmasaydı ama o kadar çok olay yaşandı ki bunu duyunca şok oldum diyemiyorum.
İnşallah ölü sayısı artmaz.

Sağlık Bakanından saldırı açıklaması- Canlı yayın
İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara'daki saldırıyla ilgili basın açıklaması yapıyor... Müezzinoğlu ölü sayısını 86 olarak açıkladı.

Sağlık Bakanı: Ankara’daki patlamada 86 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ankara’da bugün yapılması planlanan barış mitingi öncesinde meydana gelen patlamada en az 86 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Adalet Bakanı Kenan İpek, saldırıya ilişkin ortak bir açıklama yaptı.

Bakan Müezzinoğlu, olay yerinde 62 kişinin hayatını kaybettiğini, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 24 kişinin de yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Müezzinoğlu şu anda 186 yaralnın tedavi gördüğünü bunların 28’inin yoğun bakımda, 18’inin ameliyatta olduğunu bildirdi.

Çok sayıda siyasi parti, sivil toplum örgütü ve sendikanın destek verdiği ‘emek, barış ve demokrasi mitingi’ için Ankara’ya gelenlerin toplandığı Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen iki ayrı patlamada ilk olarak 30 kişinin hayatını kaybettiği 126 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı.

Hdp kan ihtiyacımız kalmadı teşekkürler diye açıklama yapmış.
Bu da demek oluyor ki eylemciler bizdendi.
Yahu orada bir sürü sendika var hepsini sahiplenmiş bunlar. Eee dünden bomba patlayacağını söyleyenler de hdp den?
Bir de oluk oluk kan akacak diyen akp li vardı dün.

Arkadaşlar kaos çıkarmaya çalışıyorlar kesinlikle galeyana gelmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…