Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Direk pkk yanlıları denildi ama ben de buna kızıyorum işte orada herkesimden insan vardı masumlar da vardı.

Anlamadığım şey olay gerçekleştikten sonra ölülerin üzerine hdp bayrakları örtülmüş. Resmen bunu bile hesab etmişler.

Kimin işine yaradı şimdi bu düşünmek lazım.

barış isteyen insanlar, pkklı mı şimdi. benim chpli arkadaşımda ankaraya gidecekti. bu mitring için. ama gidememedi. onun doktor arkadaşları katılmış tabipler odasından. onlardamı pkklıydı

Türk bayrağı yok mu demişti biri geçmiş sayfalarda..

Ya bu saatten sonra bayrak olsun olmasin, neye yarar? Olmasaydi insanlar ölmeyi hak mi edecekti? Su an binlerce insan korku icinde, acaba yakinlarina birseymis olmus diye. Baze analar biliyordur bile yavrularini kaybettiler diye. Artik kalbim dayanmiyor oky. Suruc, daglica simdi bu Türkiyenin basi sagolsun, insanligin basi sagolsun Yakinlara sabir dilemekten su an elimizden gelen baska birsey yok

Kendi arkadaşımın adı yok ama onun arkadaşının adı var sürekli beraber gezdiği inşallah isim benzerliğidir
inşallah. ben de kontrol ettim listeleri, bizim tandıklarımız da yok. tam oh be dedik, sonra içimiz acıdı, bizim tanıdığımız değilse bir başkasının canı.
dilerim kayıp sayısı artmaz.

biz mutlaka bir bitr yeniği arayacağız ya. insanlar katledilmiş muhabbete bak. bayrak nerede.

Kızlar başımız sağolsun .

Terörün istediğide bu bir birinize düşürmek
Hangi görüşte olursak olalım bu yanan canlar bizim ...

Herkes durduğu yere göre şu yaptı bu yaptı diyor , ben bu olanlardan kimin çıkarı var ona bakarım .

Allah sonumuzu hayreylesin ülkemizin üstünde kara bulutlar , bi bizide çevirelerdi mısıra suriyeye amaçları o .

Birlik olalım lütfen , birbirimizi suçlamak yerine ....

Kimin cikarisi varmis? Merak ettim

inşallah. ben de kontrol ettim listeleri, bizim tandıklarımız da yok. tam oh be dedik, sonra içimiz acıdı, bizim tanıdığımız değilse bir başkasının canı.
dilerim kayıp sayısı artmaz.

İnşallah artmaz inşallah savcı 47 ölü olduğunu yeni morg kurulduğunu söylemiş of of elimiz kulağımızda her gün diken üstündeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…