- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Rabbim şifa versin hepsine inşallah , ne çok kişi yaralanmış öyle
pardon???????Adaletini seveyim dünya!
Gerçekten bilmiyorum bilen söylesin lütfen; neden barış mitingi yapılıyor,savaş mı var? Varsa taraflar kim? Bu arada yapılan patlama çok üzücü insanların bu şekilde hayatını kaybetmeleri çok üzücü
Adaletini seveyim dünya!
Bence o o msji başka bir şey için yazdı. tahmin ettiğim şey için galiba ama adil olan yapıldı zaten.Efide bomba patlamadan önceki resmi gördün mü? Eyleme katılanların çoğu pkklı değil.
Eki Görüntüle 1653111 Eki Görüntüle 1653112 Eki Görüntüle 1653110
Evet orda her kesimden her sendikadan insanlar vardı ama barış kelimesi bazılarını rahatsız ediyor!!!
var.daha önce ki sayfalara bak foto yayınlandıOrasi baris mitingiyse neden bir tane bile Turk bayragi Yok ...
Türk bayrağı yok mu demişti biri geçmiş sayfalarda..
inşallah. ben de kontrol ettim listeleri, bizim tandıklarımız da yok. tam oh be dedik, sonra içimiz acıdı, bizim tanıdığımız değilse bir başkasının canı.Kendi arkadaşımın adı yok ama onun arkadaşının adı var sürekli beraber gezdiği inşallah isim benzerliğidir
biz mutlaka bir bitr yeniği arayacağız ya. insanlar katledilmiş muhabbete bak. bayrak nerede.Ya bu saatten sonra bayram olsun olmasin, neye yarar? Olmasaydi insanlar ölmeyi hak mi edecekti? Su an binlerce insan korku icinde, acaba yakinlarina birseymis olmus diye. Baze analar biliyordur bile yavrularini kaybettiler diye. Artik kalbim dayanmiyor oky. Suruc, daglica simdi buTürkiyenin basi sagolsun, insanligin basi sagolsun Yakinlara sabir dilemekten su an elimizden gelen baska birsey yok
var.daha önce ki sayfalara bak foto yayınlandı
Kızlar başımız sağolsun .
Terörün istediğide bu bir birinize düşürmek
Hangi görüşte olursak olalım bu yanan canlar bizim...
Herkes durduğu yere göre şu yaptı bu yaptı diyor , ben bu olanlardan kimin çıkarı var ona bakarım .
Allah sonumuzu hayreylesin ülkemizin üstünde kara bulutlar , bi bizide çevirelerdi mısıra suriyeye amaçları o .
Birlik olalım lütfen , birbirimizi suçlamak yerine ....
inşallah. ben de kontrol ettim listeleri, bizim tandıklarımız da yok. tam oh be dedik, sonra içimiz acıdı, bizim tanıdığımız değilse bir başkasının canı.
dilerim kayıp sayısı artmaz.
bayrak olmasaydı iyi mi olmuş diyecektik?Gormemistim yazik oldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?