• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

tabi zaten n
bunu hep yaparsınız.bekliyordum bu yazıyı birilerinden..
kendi kendilerini bombalıyor bunlar. mantaklar çünkü. diyarbakırdada kendilerini bombaladıardı
Evet gayet de kendileri bombalıyor. Saray bu kadar aptal mı gidip bombalatıp ellerine koz verecek? Bence kendileri yapıyor. Mağdur edebiyatı loanding. Tıpkı suruçtaki gibi. Ölen insanlara çok üzüldüm, ama bu sefer yemezler. Pkk hiç yapmaz dimi kesin saray yapmistir zaten herseyi saray yapiyor. Cici pkk

biri tek başına iktidar olana kadar gider

İşid yaptı deyip sıyrılacaklar yine. İnsanları bu kadar aptal yerine koydukları yeter!!! her miting öncesi bu yaptıklarına rağmen pişkin pişkin çıkıp yine açıklamayapacaklar. O saray mezarın olur inşallah...

Insanlari magdur ede ede, oldure oldure yine iktidar olacaklar.
Saraylar, gemiler, banka hesaplari... boğulsunlar.

Evet gayet de kendileri bombalıyor. Saray bu kadar aptal mı gidip bombalatıp ellerine koz verecek? Bence kendileri yapıyor. Mağdur edebiyatı loanding. Tıpkı suruçtaki gibi. Ölen insanlara çok üzüldüm, ama bu sefer yemezler. Pkk hiç yapmaz dimi kesin saray yapmistir zaten herseyi saray yapiyor. Cici pkk
bırak ya. saçmalamanında bir dozajı var.

Hdp meclise girmisken, yine dev ihtimalle girecekken niye bombalasin kendini? Adam sesini duyurma imkani bulmus.
Bir tarafta amaci meclise girmek olup basaran hdp, diger tarafta tek basina iktidar olamayinca teroru kullanan bir parti.

Benim mesajimi ilk alintilayan sizsiniz. Ben burda kendi yorumumu yapiyorum ve saçmalama diyemezsiniz hanımefendi. Ölenlere Allah rahmet etsin
Ya bi şey soracağım neden AKP mitinglerinde hiç patlama olmuyor da HDP mitinglerinde oluyor güvenlik güçlerinde de bir tezatlık yok mu sizce, bir de bu taraftan bakın olaya lütfen!

Arkadaşlar şimdi sosyal medyaya baktım, tayyüp yaptıııı masallarını anlatmaya başlamış birileri.. Bu kişilerle hiç muhattab bile olmayın, zira pkk köpeklerinin döktüğü her kanın bir kısmıda bir bu yeterki AK parti gitsin diye hdp ye oy veren bu kişilerin eline bulaştığı için onlar öldürülen masum canlara üzülmez.. Onkar bunu saray yaptı diyerek ellerindeki kanı temizleme derdinleder.. Oysaki onlarda iliklerine kadar biliyorlar yapanın pkk olduğunu, rant elde etmek için yaptığını ama ben teröriste oy vermedim demek için sarayı suçluyorlar ve 1980 den beri onbinlerce insanı katleden pkk yı aklayabilme derdindeler... Onun için bu kişilere cevap dahi vermeyin onlar ölümlerden rant elde etme derdinde olan eli janlı pkk nın, masum görünmeye çalışan alkışcıları...,

Back