• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da AVM dışında gidilebilecek yerler???

carpediem06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
15
9
1
Malum Ankara'da çılgınlık düzeyinde her yer AVM oldu ve hafta sonu istemeye istemeye başka gidecek yer bulamadığımız için yine AVM'ye gidiliyo (çocuk da var tabi). Yaz aylarında yine bi şekilde alternatifler bulunuyo, ama kış geldi çattı, yine AVM kabusu başlayacak. :(
Neler yapılabilir? Farklı önerileri olan var mı?

eskiden bende off avm mi falan diyordum ama en azından ipsiz sapsız kisiler takılmıyor diye avmede daha huzurluyum..kısın zaten nerede olursan ol acık havada gezmek mumkun olmuyor yagmurda camurda..

eskiden bende off avm mi falan diyordum ama en azından ipsiz sapsız kisiler takılmıyor diye avmede daha huzurluyum..kısın zaten nerede olursan ol acık havada gezmek mumkun olmuyor yagmurda camurda..

Doğru söylüyosun da gerçekten insan çok bunalıyo artık,bide çocuk olunca evde tutamıyosun illaki çıkmak istiyo, AVM'ye götürüyosun bu sefer hastalanıyo... Gelmese kış, nefret ediyorum Ankara kışından :(

Doğru söylüyosun da gerçekten insan çok bunalıyo artık,bide çocuk olunca evde tutamıyosun illaki çıkmak istiyo, AVM'ye götürüyosun bu sefer hastalanıyo... Gelmese kış, nefret ediyorum Ankara kışından :KK43:
ankara da kuru soguk var o cok kotu..ama ankara cogu ile gore daha ferah daha genis bir sehir avmnin cok olmasıda heralde kısın havanın cok soguk olmasından dolayı:) kısın havanın guzel oldugu zamanlar o gunleri degerlendirip golbasına falan gidersiniz oraları guzel bu araları iyi degerlendirmek lazım kasımın ortasına kadar rahat sonra baslar

Papazın bağı var hem şehir içi ulaşımında hem de doğa yeşillik bi kahvaltı bi akşam semaver çok keyifli oluyor

Altınköy var gitmediyseniz mutlaka oraya da gidin kahvaltıları tarihi konaklar da hem uygun fiyata hem tam bi köy ortamında harika oluyor

Back
X