Aşılama Ankarada Aşılama!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün gittim 29 mayıs hastanesine.. Doktor nesrin hanım var. Çok memnun kaldım ilgi ve alakasından. Çok tatlı bir bayan. Bayada bilgili.. Kendimi güvende hissedebileceğim doktoru buldum galiba sonunda

Dün gittim 29 mayıs hastanesine.. Doktor nesrin hanım var. Çok memnun kaldım ilgi ve alakasından. Çok tatlı bir bayan. Bayada bilgili.. Kendimi güvende hissedebileceğim doktoru buldum galiba sonunda

canım hayırlı olsun..pekı bu hastanenın ucretlerı nasıl?

hayırlı olsun canım ınsallah ıyı sonuc alırsın ne zaman yapılacak aşılama

Benim prolaktin hormonum yüksekti ilaçla düşürmüştük. 2 aydır ilaç içmiyordum geri 222 ye yükselmiş. Bu ay işlem yapılmayacak. Herhalde önce yumurtlama tedavisi verecek gibi net konuşmadık. Önümüzdeki adetime kadar ilaç içeceğim. Prolaktin düşünce tedavi başlayacak.

Muayene ücreti 55 ytl. Aşılamayı filan sormadım daha.

Sizde sorun ne dasy? Ne kadar zamandır bekliyorsun? Kaç kere klomen tedavisi gördün? Aşılamaya başladınızmı? Başka sorum yok şimdilik :)

Sizde sorun ne dasy? Ne kadar zamandır bekliyorsun? Kaç kere klomen tedavisi gördün? Aşılamaya başladınızmı? Başka sorum yok şimdilik :)

canım bızde hıc bır sorun yok.sebebsız ınfertelıte dıyolar.ama 1.5 sene oldu artık beklemeyelım dedık bıra ay klomen tedavısı gordum ama zannedersem yumurtam catlamadı ve kıste donustu o yuzden artık ılac tedavısını fazla gormemk ıcın aşılamaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…