Aşılama Ankarada Aşılama!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

elfide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
229
3
Merhaba arkadaşlar;
3 yıllık evliyim 4 kez yumurtlama tedavisi gördüm. Doktorum sıradaki işlemin aşılama olduğunu söylemişti. Doktorum Mine Kermalliydi. Ama bazı sebeplerden dolayı onu bıraktım.

Şu an doktor arayışı içindeyim. Bana Ankara'da beni yormayacak, oyalamayacak ve en önemlisi bana GÜVENDE olduğumu hissettirecek bir doktor arıyorum.

Lokman Hekim Sincan hastanesine gittim. Ama memnun kalmadım. Bu ay adetim başlamadığı halde 1 ay erteleyip önümüzdeki ay yumurtlama tedavisi vereceğini filan söyledi. olmazsa tekrar yumurtlama tedavisi dedi ama ben daha fazla yumurtlama tedavisi görüp yıpranmak istemiyorum. 3 ay vaktim gidecek. Belki daha da fazla. Aynı zamandada doktor olarak bana güven vermedi.

Sizler nerelere gidiyorsunuz? Nereleri tavsiye edersiniz??

ınsallah dogru doktoru bulursun canım bu cok onemlı..:uhm:

Son düzenleme:
anatolıa tup bebek merkezı cok pahalı bence.bende bu ay fatıh hastanesınde yaptırcam

bende ankara tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum.fiyatları uygun parayı son pilanda tutuyorlar.kısırlık tedavisi ilaçları çok pahalı ama hastane hiç para almadan elinde olduğu sürece ilaçları veriyor.doktorlar ilgili,açıklayıcı,güler yüzlü.

Başkenti aradım az önce Esra Kuşçuyu sordum 145 muayene ücreti... Biraz fazla geldi bana.. Neyse araştırmaya devam ediyorum..

Başkenti aradım az önce Esra Kuşçuyu sordum 145 muayene ücreti... Biraz fazla geldi bana.. Neyse araştırmaya devam ediyorum..

pekı canım yapılan testlerı felan devlet karsılıyormuymus.kurumlarla anlasması varmıymıs?buda cok onemlı..

arkadaşlar bende sizlere kesinlikle gürgan klıniği tavsiye ederim.prof dr timur gürgan çok çok iyi bir hoca.hatta tüm tüp bebek doktorlarının hocası.

Dasy Fatih Hastanesinde kime gidiyorsun? Orayıda düşünüyorum.

Aslına bakarsanız ben hem tedavimi olacağım hem doğumumu yapacaağım bir hastane olsun istiyorum. Doktora o yüzden çok önem veriyorum.

prof.dr.nilgün turhan aşılamamı orda yaptırcaam muayene ucretı 100 ytl takıpde bısey almıyolarmıs asılama ıcın de 150 ytl alıyolarmıs dıger yerlere gore uygun fıyatı

evet baya uygunmuş esra kuşçu için 145 muayene ücreti.. peki memnunmusun doktorundan?

bende özel bilgi hastanesini aradım şimdi ssklılardan 20 ytl muayene ücreti alınıyomuş... hormonlar için testler de 8 ytlden 80 ytlye kadar fark alınıyomuş testlere göre değişiyomuşş

Benim teyzem doğum yaptı Fatih Üni. Hastanesinde gayet iyiydi. Tavsiye ederim

29 Mayıs hastanesine gitmeye karar verdim. Gidip bakayım ortama sizlere bilgi veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…