Ankara'da anestezili rahim filmi için acil yardım..

udg06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
1.192
5.594
45
Kızlar merhabalar,
Ben Ankarada yaşıyorum. Doktorum rahim filmi istedi. Etlikteki devlet hastanesi Zübeyde hanıma gidiyorum. Orada anestezisiz yaparlarsa diye anestezi ile yaptırabileceğim yerler araştırıyorum. Bana nerede yaptırabileceğim ve fiyatlar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Emekli sandığına bağlıyım.Bu arada 35 yaşındayım ve 3 kez düşük yaptım. İlk çocuğum erkek 7 yaşında. İkinci şimdiye kadar kısmet olmadı. onun için uğraşıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tabiki hayırlısıyla..Sevgiler

anestezili yapmana gerek yokki. adet sancısı gibi ve 10 saniye süren bir acı

Evet haklısın anesteziye gerek yok yazanlar çok var forumda. Ancak ben çok korkuyorum. Acıdan mı korkuyorum yoksa panik atak nöbeti geçiririm diye mi korkuyorum tam kendime bile açıklayamadığım bir korku içindeyim. Anestezi ile yaptıramazsam yaptırabileceğimi sanmıyorum. Sezeryan ile doğum yaptım ağrı eşiğim çok yüksek de düşük de değil. Kendiliğinden ağrım olduğunda çekerim ama bir müdahale sırasında hiç uyanık olmadım doktorların eline filan yapışım bırakın yapmayın falan diye masadan kaçarsam film milm çıkmaz:)))) Zaten panik atak nöbeti geçirirsem oksijen serum falan takacaklar iyisi mi baştan anestezi yapsınlar diyorum:))

Nasıl oluyorsa her konuya sayfa sayfa cevaplar geliyor. Ben de her defasında onları görüp bir medet umarak yardım istiyorum.Nedense benim her soruma cevap gelmiyor. Anladım görünmezim ben. Her topikte o kadar çok mesajlar var ki. Şaşıyorum. Kime ne yaptım acaba. Neyse herkesin canı sağolsun da yardım istedim bir yüzüm kara benim ne kadar olsa.:KK19:

X