Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar 14 haftalık hamileyim, yaşım tam 35 olduğu için amniyosentez yaptırmam gerekiyor.
Acaba Ankara'da yaşayan üyeler amniyosentez için bana en iyi ismi önerebilirler mi?
Birde detaylı ultrason için Dr Eyüp Ekiciye gittim, başka önerebileceğiniz isim var mı?
Sevgiler
canım merhaba bende 35 yaşındayım ama doktorum direk amniyosenteze gerek duymadı ikili üçlü testlerimizi yapalım detaylı ultrasyon ona göre dedi sen neden direk amniyosenteze karar verdin hangi hastaneye gidiyorsun eğer yaptıracaksan üniversite hastanelerini seç derim güzel haberlerini bekliyoruz allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Ecemim, benim ikili testimde bir problem çıkmadı ama 14.hafta başında Dr Eyüp Ekici' ye detaylı ultrasona gittim, kalpte beyaz bir nokta gördü (fokal odak diyorlar). Bu normal bebeklerde de görülebilirmiş ama Down Sendromunda biraz fazla sıklıkta görülürmüş. Takip eden doktorum bunun çok önemli olmadığını ama amniyosentez istiyorsam yaptırabileceğimi söyledi. Bende %99.9 doğruluk payı olduğu için amniyosentez yaptırmaya karar verdim, ancak bunu 16-18. haftalarda yapıyorlar, bir kaç hafta vaktim var.
İnşallah sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım
merhabalar..
ben de iki hafta sonra detaylı usgye giricem.
rica etsem dr. eyüp ekicinin telini ya da adresini bana verebilir misiniz ?
sevgili derya celik
cnm cvbın için çok teşekkürler..gerçekten çok saol.