• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da akapunktur

• Konu Sahibi Konu Sahibi nmh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ablam gidiyo ankara da ankara üniversitesininkine her seansına 22 lira ödüyor ssk farkı olarak.
Merhaba beyza0006. Canım ben de akupunktur yaptırmak istiyorum. Ankara Üniversitesi ne kadar başarılı oldu? Ablan ne kadar zamanda kaç kilo verdi? Ve kalıcı oldu mu? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim

Merhaba beyza0006. Canım ben de akupunktur yaptırmak istiyorum. Ankara Üniversitesi ne kadar başarılı oldu? Ablan ne kadar zamanda kaç kilo verdi? Ve kalıcı oldu mu? Yardımcı olabilirsen çok sevinirim

canım ankara hastanesiymiş ben yanlış yazmışım..2.5-3 aya yakın zamanda 10 kilo verdi ablam.bi süredir gitmiyo tekrardan başlıycak gayette memnun.akupunkturu bitirince hemen normal yasantına dönemeyecekmiş 1 ayda verdiği kiloları koruma programına gidicekmiş daha sonrasında kendiside dikkat edince inş kiloları geri almamayı hedefliyor.bir de sen dene istersen pişman olacağını sanmıyorum.başlarsan gelişmelerden haberdar et bizide:) öptüm tatlım

beyza0006 tatlım çok teşekkür ederim. Ankara hast. pek bi cazip geliyor en iyisi denemek :) Başlayıp sonuç alırsam hepinizi bilgilendiricem :)

selam kızlar cuma gunu arkadasla beraber bızde gıdıcez Ankara egıtım ve arastırma hastanesıne arkadas arayıp fıyat sormus seansı 36 tl ımıs haftalık yapılıyormus seanslar daha detaylı bılgı alınca yazarım baslayınca gıdısatıda hadı bakalım kıloları verelım olmuyor boyleeee:)

selam kızlar cuma gunu arkadasla beraber bızde gıdıcez Ankara egıtım ve arastırma hastanesıne arkadas arayıp fıyat sormus seansı 36 tl ımıs haftalık yapılıyormus seanslar daha detaylı bılgı alınca yazarım baslayınca gıdısatıda hadı bakalım kıloları verelım olmuyor boyleeee:)

selamlar
dedıgım yere gıttım 2 seans sonra bıraktım bı faydasını gordugumu dusunmedım ılk hafta az etkılı gıbıydı sonrakı hafta hıc etkısını hıssetmedım baskta turlu devam edıyorum dıyetıme kıloda verıyorum yanı vazgectım akupunkturdan.
orda gordugum bırkac kısıde ıstahımı pek kesmıyor ben kendım zorla frenlıyorum dıyenler vardı ama kılo verdım sekerımı falanda duzenledı dıyenıde duydum sız bılırsınız.

ankara hastanesinde var çok memnunum ben

merhabalar ben dün yaptırdım akupunktur ama beni iğneler çok rahatsız ediyor. hatta dün gece yatamadım en çok acıtanı çıkarttım.daha rahat oldu ama dokununca acıyo.aratırdığım bir doktora yaptırdım.bilmiyorum vucudum istemiyo galiba. bu arada baya zamn geçmiş siz yazalı...kilo verebildiniz mi?

canım ablam gidiyo ankara da ankara üniversitesininkine her seansına 22 lira ödüyor ssk farkı olarak.

merhaba; ankara üniversitesi derken adresi verebilir misiniz? bazen üniversite kampüs ve hastaneleri dağınık olabiliyor
adres olarak bilemedim şimdi

bir de burada her şey için uygulama yapıyorlar mı? misal kilo veya fizik tedaviye yardımcı olmak için?

her iş için fiyat farkı 22 tl mi yoksa değişken mi?

ben de nil akapunktura gitmiştim, kendisi iyi bir doktordur güvenilir paragöz değildir ve insancıldır

bana da çok uzak kalıyor mekanı şu an..

teşekkürler

mesajınızı şimdi gördüm, durum böyle ise; nil hanıma giderim daha iyi 4 tl için

uzak ama ne yapalım

bari etkindi yaptığı iş

merhaba; ankara üniversitesi derken adresi verebilir misiniz? bazen üniversite kampüs ve hastaneleri dağınık olabiliyor
adres olarak bilemedim şimdi

bir de burada her şey için uygulama yapıyorlar mı? misal kilo veya fizik tedaviye yardımcı olmak için?

her iş için fiyat farkı 22 tl mi yoksa değişken mi?

ben de nil akapunktura gitmiştim, kendisi iyi bir doktordur güvenilir paragöz değildir ve insancıldır

bana da çok uzak kalıyor mekanı şu an..

teşekkürler
canım üniversite değilde yanlış yazmışım kusura bakma nolur :17: ankara hastanesi araştırmaya gitmişti ablam.çok memnundu.22 lira ödüyordu.ancak gazi hastanesinde de var 50 lira bir gittiğinde veriyorsun diğer gittiğinde vermiyorsun aynı hesaba geliyor aslında.ben bizzat gidip kendim sordum istersen bi araştır sende.nil akupunktur nerde tam olarak ve sen ne kadar ödüyordun ödeme şeklin falan nasıldı biraz bahsedebilir misin

nil hanım en son güniz sokaktaydı (tunalı hilmi cad orda )

şu an bildiğim kadarıyla seansı 40 tl, ama yine de sormak lazım

uygulamayı iyi biliyor sonuç alıyordum, ama evime çok uzak gözüm kesmiyor oraya gitmeye

otobüsle gitsem, 2 vasıta değişicem

numune de uygulayan doktor mu? ve her iş için uygulama var mı fizik tedavi için de istiyorum

Ben yaklaşık 20 yıldır akapunktur ile tedavi oluyorum. Değişik doktorlardan tedavi gördüm. 20 sene evvel Kızılay'da bir Uygurlu doktora gidiyordum, oğlu ile birlikte çalışıyordu. Kendisi vefat etti oğlu da İstanbul'a yerleşti, çok üzülmüştüm tabii. Çünkü ne zaman şişmanlasam kendimi buraya atıyordum. Çok fazla kilo problemim olmuyor, 5-6 kilo arasında fazlam oluşuyor ve akapunkturla hallediyordum. Gerçi teyzem ve babam da 20-30 kilo fazlası olan kişiler ve onlar da çok ciddi kilo kaybettiler. Ayrıca migren ve boyun fıtığı için de müthiş etkili oluyor. Babamın sigara problemi vardı onu da yaklaşık 2 seansta hallettik çok şükür. 10 yıldır da ağzına sigara koymuyor. Bahsettiğim doktorlar gidince, ben de arayışa girdim, pekçok akapunktur yaptığını iddia eden doktora gittim, hatta çok iyi bir özel hastahaneye de gittim. Arayışlarım sonucu, akapunktur eğitimini Bulgaristan'da almış bir doktorla karşılaştım ve şimdi kendisine gidiyorum. Kamuran Bey, kendisi ayrıca nöroloji doktoru. Hekimliğine de çok güvenirim.
Herkese Allah şifa versin. Doğru doktor bu konuda çok önemli. Eğer iğneniz düşüyorsa vücudunuzun enerjisi ile iğneler vücuttan atılıyordur. Özellikle beden bir negatifle karşılaşınca iğnelerin ucu eğiliyor resmen. İşte bu noktada pozitif bir bakış açısı içinde olmak gerçekten çok önemli oluyor. Bir kırılma noktasında vücut doğru enerjiyi yakalayınca iğneler düşmez ve şifanızı çok hızlı görürsünüz. Sabırla devam etmek gerekiyor. Ben etrafımda pekçok kişinin problemi ne ise tedavisinden sonuç aldığını gördüm. Her vücudun direnci farklı oluyor. 62 yaş üzerindeki yada ağır ilaçlar özellikle kortizon kullanan kişilerde akapunktur pek işe yaramıyor bu arada. Bu sınırlar dışında kilo verme, sigara bırakma, migren, yumurtalık tembelliği, prostat, bağırsak tembelliği, boyun ve bel fıtıklarında müthiş sonuçlar alındığını kendim yaşadım. Şu anda gittiğim Kamuran Bey'in iletişim nosunu ancak özelden paylaşabilirim bu arada...

Sevgili magicdarkwish,
Özel mesajınıza cevap yazdım ama sanırım forum kuralları gereği 50 mesajım olunca özel mesaj gönderebiliyormuşum gibi sorunla karşı karşıyayım. İsterseniz mail adresinizi belirtirseniz size Kamuran Bey'in iletişim bilgilerini ileteyim.
Kendisi ilk seansı ücretsiz yapıyor bu arada.

Ben ankara hastanesıne gıtmıstım daha once hıc sonuc almadım.reklam ıstemıyorum

Arkadaslar tavsıye edecegınız ıyı bır yer var mı

Çankayada Ali Sezen isimli bir akapunktur uzmani var. Ancak ben henuz gitmedim. Internetten arastirdim olumlu ve olumsuz bircok yorumla karsilastim. Bu ayin sonunda baslamayi düşünüyorum. Bakalim sonuç ne olacak. Birde doktorun verdigi diyet gercekten cok zormus, deneyip gorecegim bakalim :)

Ben ali sezene bir defa gittim ikinci seansa gitmedim, zaten neden gelmediniz diye arayan da olmadı, çok araştırıp gitmiştim oldukça ünlü biri.. ilk görüşmede tüm vucudu biyoenerjiyle tarıyor detaylı muayene yapıyor, bana tek faydası bu oldu, yumurtalıklarımdaki kistleri bilmişti ondan sonra doktora gitmiştim, ama diyeti çok ağır 1 haftada 5 kilo verdirmeyi vaadediyor, ben o dönem 70 li kilolardaydım, diyeti de tam hatırlamıyorum ama bütün 1 portakal ya da bilmem kaç kestane ve birkaç şişe gazı alınmış soda gibi çok az yiyecek ve bol sodayla günü geçirmeni sağlıyordu, ben böyle ağır bir diyeti yapamaacağımı düşündüğüm için bir daha gitmedim, ama mutlaka memnun kalanlar da olmuştur, sadece fikrimi yazmak istedim

Ben size Cukurambar uzak degilse , orada Dr Caglar Cirpani öneririm. Ben daha once de akupunktur denedim ama öncekilerde kilo cok verip sonrasında almıştım. Bunda daha yavaş ve az verdim ama kesinlikle almadım. Doktor bey vücut kas kitlemin arttigini söyledi ki ciddi incelme var vücudumda. Kesinlikle tavsiye ederim

Çankayada Ali Sezen isimli bir akapunktur uzmani var. Ancak ben henuz gitmedim. Internetten arastirdim olumlu ve olumsuz bircok yorumla karsilastim. Bu ayin sonunda baslamayi düşünüyorum. Bakalim sonuç ne olacak. Birde doktorun verdigi diyet gercekten cok zormus, deneyip gorecegim bakalim :)

akapunktur zaten kendisi işe yarayan bir yöntem

doktorla bir alakası yok bence, cok ucuz bir yere gidip sonuc almıstım ,bahsettiginiz isim cok daha yuksek bir tutar istiyordu

Back
X