• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ağdacı tavsiyesi acil :(

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
Kızlar acilen ağdaya gitmem lazım şehir dışına çıkıcam bi süre kafam rahat olmalı :(
Şimdi Kızılay'da ayna güzellik salonuna gidiyorum aslında ama her seferinde kalmış tüylerle karşılaşıyorum artık gitmicem :(
Bellasoft da demeyin bi ker gittim az daha ölüyodum inanılmaz acı çektirdi kadın :(
Sonuç olarak gerçekten eli hafif ve kıl tüy bırakmayan bi ağdacıya gitmem lazım :( :( :(

Kızlar acilen ağdaya gitmem lazım şehir dışına çıkıcam bi süre kafam rahat olmalı :KK43:
Şimdi Kızılay'da ayna güzellik salonuna gidiyorum aslında ama her seferinde kalmış tüylerle karşılaşıyorum artık gitmicem :KK43:
Bellasoft da demeyin bi ker gittim az daha ölüyodum inanılmaz acı çektirdi kadın :KK43:
Sonuç olarak gerçekten eli hafif ve kıl tüy bırakmayan bi ağdacıya gitmem lazım :KK43: :KK43: :KK43:

Ayni dertten bende muzdaribim bella soft u cok söyluyorlar ama can acitiyor dediniz ya bana o yetti

Kızlar acilen ağdaya gitmem lazım şehir dışına çıkıcam bi süre kafam rahat olmalı :KK43:
Şimdi Kızılay'da ayna güzellik salonuna gidiyorum aslında ama her seferinde kalmış tüylerle karşılaşıyorum artık gitmicem :KK43:
Bellasoft da demeyin bi ker gittim az daha ölüyodum inanılmaz acı çektirdi kadın :KK43:
Sonuç olarak gerçekten eli hafif ve kıl tüy bırakmayan bi ağdacıya gitmem lazım :KK43: :KK43: :KK43:
Hala arıyosanız keçiören de bir yer tavsiye edebilirim.

Back