Ankara'da 2016 Kpss Lisans Sadece GK&GY İçin Dershane Önerileriniz

Arkadaşlar merhaba, bende kurs arıyordum, Kuzey Akademi dersanesine gittim ve çok memnunum üstelik matematik kötüyse kesinlikle buraya gelmenizi tavsiye ederim öğretmenlerinden çok memnunum ve kuzeyakademiyayinlari.com adresinden matematik çok kolay kitabı ve fasiküllerini çözerseniz çok memnun kalcağınızdan eminim:)
gidip alma imkanınız varsa karanfil 2 sokakta 42 numarada yayınlar satılıyor bilginiz olsun:)

Merhabalar,
Matematik düşükse arkadaşım ve videolardan çalışcaksan sana tavisyem
.....bu seti kullanman çok yararlı, benimde matematiğim berbattı bu matematik video derslerini aldm ve aşırı yararlı geldi temelden anlarsın dersleri:)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım dershaneye kayıtta söylenen matematik çok kolay ve tarih padişah kitaplarını dershane başlayınca mı veriyorlar yoksa sen kendin mi alıyorsun

Dershane tercihi yaptıysanız ve başarılı olduysaniz allah yolunuzu açık etsin. Murat Eğitimi tercih etmenizi tavsiye ederdim eğer konuyu erken gorseydim. Zira ben şu an murat uzaktan eğitim öğrencisiyim. Kodrolari muhteşem ve ders anlatma sistemleri efsane. Normal dersane fiyatlarından da çok uygun. Bilgi vermek istedim. Başarılar tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…